Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Κορονοϊός: Στα Χανιά έκαναν μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας για τα μέτρα (video)

Κορονοϊός: Στα Χανιά έκαναν μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας για τα μέτρα (video)
ΦΩΤΟ Flashnews

Η μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας έγινε το μεσημέρι στα Χανιά, για τα περιοριστικά μέτρα που αποφασίστηκαν για το νομό.

Την διαμαρτυρία οργάνωσε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ομάδα “Ελεύθερα Σκεπτόμενοι Πολίτες των Χανίων”, τα μέλη της οποίας έκαναν μηχανοκίνητη πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διαμαρτυρία συμμετείχαν δεκάδες οδηγοί με τα αυτοκίνητα και τις μηχανές τους, με αφετηρία της πορείας τον κόμβο Μουρνιών. 

Μάλιστα, προπορευόταν ένα φορτηγό στην καρότσα του οποίου έπαιζαν κρητικοί μουσικοί.

Η πορεία μέσω των οδών Γογονή, Ηρακλείου, Νεάρχου, Σφακιανάκη, κατευθύνθηκε στην πλατεία Δικαστηρίων όπου και ολοκληρώθηκε με ανακοίνωση των βασικών αιτημάτων με κυρίαρχο την άρση των περιοριστικών μέτρων στο όνομα των “δημοκρατικών ελευθεριών”.

Εκεί οι συμμετέχοντες τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο και αρκετοί από αυτούς συνέχισαν την πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Να σημειωθεί πως μπροστά από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας Χανίων υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη και εφόσον κάποιος από τους διαδηλωτές κατέβαινε από το όχημα χωρίς μάσκα, τότε θα βεβαιωνόταν παράβαση, κάτι που δεν έγινε.

Πηγή: flashnews

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις