Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Εισαγγελέας για τον αντιεμβολιαστή που κόλλησε τη μητέρα του

Κορονοϊός - Καλαμάτα: Έβαλαν δικηγόρο γιατί διασωλήνωσαν την 37χρονη συγγενή τους

Η είδηση πως ένας άνδρας στη Θεσσαλονίκη κόλλησε επίτηδες κορονοϊό για να πάρει το πιστοποιητικό νόσησης αλλά εξαιτίας του μολύνθηκε η μητέρα του και πέθανε, προκάλεσε σοκ. Προκάλεσε επίσης εισαγγελική παρέμβαση για τον αντιεμβολιστή.

Η μητέρα του αντιεμβολιαστή από τη Θεσσαλονίκη ήταν μερικώς εμβολιασμένη. Όταν κόλλησε ο γιος της κορονοϊό επίτηδες, κόλλησε και εκείνη με αποτέλεσμα να μην αντέξει και να χάσει τη ζωή της.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ζήτησε από την εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης να παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Η έρευνα έχει δύο σκέλη, σύμφωνα με το grtimes.gr. Πρώτον ζητείται να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται διάδοση μολυσματικών ασθενειών που έχει ως αποτέλεσμα το θάνατο, για τον άνδρα που κόλλησε με κορονοϊό τη μητέρα του.

Δεύτερον ζητείται να διακριβωθεί αν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της έκθεσης που είχε ως αποτέλεσμα θάνατο και της έκθεσης που είχε ως αποτέλεσμα βαριά σωματική βλάβη. Αυτό το σκέλος αφορά έναν γιατρό ο οποίος συνέστησε στο γιο και στη μητέρα να μην πάνε σε νοσοκομείο, να προμηθευτούν συσκευή οξυγόνου και παραμείνουν στο σπίτι έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν μόνοι τους την ασθένεια covid- 19!

Τα αδικήματα που σχετίζονται με το θάνατο της ηλικιωμένης είναι σε βαθμό κακουργήματος.

Αποκάλυψη σοκ

Η υπόθεση που προκαλεί σοκ και οργή αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελία που έκανε συγγενής του αντιεμβολιαστή άνδρα και της μητέρας του, που κόλλησε από εκείνον κορονοϊό και πέθανε.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο δεδηλωμένος αντιεμβολιαστής μεσήλικας άνδρας στη Θεσσαλονίκη θέλησε να πάρει πιστοποιητικό νόσησης, ώστε να μη χρειαστεί να κάνει το εμβόλιο και εσκεμμένα δεν τηρούσε τα μέτρα.

Κόλλησε, τελικά, πριν από περίπου έναν μήνα και εν αγνοία του μετέδωσε τον ιό στη μερικώς εμβολιασμένη ηλικιωμένη μητέρα του, η οποία δεν άντεξε!

Πηγή: grtimes.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις