Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο για χρήση μάσκας έφαγε στα δικαστήρια ο αρνητής πατέρας των self test

Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο για χρήση μάσκας έφαγε στα δικαστήρια ο αρνητής πατέρας των self test

Πρόστιμο 300 ευρώ επιβλήθηκε στον πατέρα μαθητή από τη Θέρμη Θεσσαλονίκης, ο οποίος αρνείται να κάνει self test για τον κορονοϊό στο παιδί του. Όταν μάλιστα κλήθηκε ενώπιον των δικαστών προσήλθε στην αίθουσα χωρίς μάσκα. 

O Γιάννης Σαρηγιαννίδης είναι ο πατέρας την περασμένη Τρίτη (21/9) εισέβαλε στο σχολείο όπου φοιτά το παιδί του, το 2ο Δημοτικό Θέρμης, και έσπρωξε τη διευθύντρια για να μπει ο γιος του χωρίς τη σχολική κάρτα με το αποτέλεσμα του self test για τον κορονοϊό. Ο αρνητής πατέρας των self test έχει υποβάλλει αγωγή ύψους 2,7 εκατομμυρίων ευρώ εναντίον της διευθύντριας του σχολείου και το μεσημέρι της Παρασκευής (24/9) – λίγο πριν τις 14:00 – βρέθηκε στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης για να δικαστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου για το επεισόδιο της Τρίτης. 

O αρνητής πατέρας των self test για τον κορονοϊό όταν κλήθηκε από τους δικαστές για να καταθέσει, μπήκε στην αίθουσα μαζί με άλλα τρία άτομα χωρίς να φοράνε μάσκες προστασίας. Αμέσως ο πρόεδρος ζήτησε από τους αστυνομικούς να τους οδηγήσουν εκτός αίθουσας.

Οι αστυνομικοί επέβαλλαν στον κατηγορούμενο και σε έναν ακόμα άνδρα πρόστιμα της τάξεως των 300 ευρώ. Ο αρνητής πατέρας παρά τις συστάσεις, αναμένεται να μπει στην αίθουσα που θα εκδικαστεί το αυτόφωρο και πάλι χωρίς μάσκα.  

Άγγελος Λαμπίδης 

Πηγή φωτογραφιών: Intime News

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις