Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κορονοϊός: Τρόμος σε χωριό της Κρήτης! “Επισκέπτης έφερε τη νόσο και τα κρούσματα είναι αλλεπάλληλα”

κορονοϊός

Ο κορονοϊός παραμένει στην Κρήτη και η ανησυχία είναι καθημερινή. Τα βλέμματα πέφτουν σε ένα χωριό της Μεσαράς…

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι κάτοικοι οικισμού του Δήμου Γόρτυνας στην Κρήτη, καθώς μια έρπουσα φημολογία που φαίνεται πάντως να έχει ερείσματα, κάνει λόγο για κρούσματα στο χωριό που έχουν αναστατώσει τους κατοίκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον ιό φέρεται να μετέφερε στο χωριό επισκέπτης του οικισμού, που τον διέσπειρε σε συγγενικά του πρόσωπα και πλέον υπάρχει έντονος προβληματισμός και αγωνία. Σε πρώτη φάση οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τρία κρούσματα, ενώ από τον οικισμό έχουν ενημερώσει τόσο το δήμο όσο και την αστυνομία.

Βροχή τα πρόστιμα για μάσκες

“Δύσκολη” αποδείχτηκε η χθεσινή βραδιά για την τοπική Αστυνομία καθώς όσο περνούν οι μέρες από την έναρξη του μίνι lockdown τόσο πληθαίνουν και τα περιστατικά που κρίνουν απαραίτητη την παρουσία της αστυνομίας. 

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Ανάληψης Χερσονήσου, για παραβίαση του ωραρίου και επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ και 15νθημερο λουκέτο.

Παράλληλα, επιβλήθηκαν 16 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας στο Ηράκλειο ενώ  – εκτός των άλλων – βεβαιώθηκαν και 250 παραβάσεις τροχονομικού χαρακτήρα. Επίσης, οι αστυνομικές δυνάμεις κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν πάνω από 30 υποθέσεις για αυτόφωρα

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις