Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Κορονοϊός: Χαμός από μεταμεσονύχτια πάρτι στη Θεσσαλονίκη (video)

κορονοϊός

Ο κορονοϊός… ασκεί ασφυκτικό “πρέσινγκ” στην Θεσσαλονίκη, ο δήμαρχος και οι ειδικοί συστήνουν αυστηρότατη τήρηση των μέτρων, αλλά πολλοί… δεν καταλαβαίνουν.

Οι ειδικοί λένε ο μέσος όρος ηλικίας των κρουσμάτων που “γεννά” ο κορονοϊός στην συμπρωτεύουσα είναι τα 33 έτη και ειδικά με αυτό στο μυαλό, οι εικόνες που βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας προκαλούν ανησυχία.

Τα μεταμεσονύχτια πάρτι στην Θεσσαλονίκη δεν σταματούν

Ο Dj δίνει το σύνθημα, τα φώτα σβήνουν, όλοι οι θαμώνες όρθιοι και το πάρτι ξεκινά σε μπαρ στη λεωφόρο Νίκης στη Θεσσαλονίκη. Εικόνες από τα …. παλιά όταν δεν υπήρχε κορονοϊός και σε κλαμπ στα Λαδάδικα. Τα φώτα ανάβουν , για να σηματοδοτήσουν το τέλος της βραδιάς, αλλά οι θαμώνες δε φεύγουν….

Ακόμα κι όταν κλείσουν τα καταστήματα το γλέντι συνεχίζεται σε πλατείες και δρόμους …. Ρωμαϊκή αγορά χθες το βράδυ… Σχεδόν κάθε βράδυ νέοι συγκεντρώνονται και κάθονται ως το πρωί περιμετρικά της ρωμαϊκής αγοράς . Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία θα προχωρήσει άμεσα σε ενέργειες για την αποτροπή συγχρωτισμού.

Click4more: «Χτύπησε» κι άλλο γηροκομείο ο κορονοϊός! Θετικά κρούσματα στον Άγιο Στέφανο

Ο επιχειρηματικός κόσμος της Θεσσαλονίκης ανησυχεί πως αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί το lockdown στη Θεσσαλονίκη θα είναι σύντομα μονόδρομος… Φοιτητής πηδά από δέντρο και πέφτει πάνω στο πλήθος. «Δεν του κοβιντ» Το λογοπαίγνιο που συνοδεύει το βίντεο…

Πρόκειται για στιγμιότυπο από το πάρτι που έγινε το Σάββατο στο Πολυτεχνείο στη Θεσσαλονίκη… Ένα ακόμη πάρτι με εκατοντάδες κόσμου…. «Έχουν γίνει 3-4 πάρτι / είναι θέμα της πολιτείας, όπως πρέπει να συνδράμουν στην αριστοτελους που μαζεύονται , έτσι και στο ΑΠΘ».

Το κάλεσμα για τα πάρτι στο Αριστουελειο Πανεπσιτημιο γίνονται μέσα από σελίδες στα σοσιαλ μεντια. Αλλά η ώρα και το μέρος γίνεται γνωστό από στόμα σε στόμα.

Ένα νέο κάλεσμα για φοιτητικό πάρτι υπάρχει για την Τετάρτη . Αυτή τη φορά στη Νομική σχολή.

Κορονοϊός: Δείτε τις εικόνες

Πηγή: Mega.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις