Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Κορονοπάρτι στο ΑΠΘ: Αναβλήθηκε η δίκη των τριών νεαρών

Κορονοπάρτι στο ΑΠΘ: Αναβλήθηκε η δίκη των τριών νεαρών

Για την Πέμπτη 17 Ιουνίου αναβλήθηκε η δίκη των τριών συλληφθέντων για το κορονοπάρτι του περασμένου Σαββατόβραδου (12.06.2021). Έως εκείνη την ημέρα, οι τρεις νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι με συστάσεις για τη συμπεριφορά τους…

Πρόκειται για τους τρεις νεαρούς που συνελήφθησαν τη Δευτέρα (14.06.2021) για διοργάνωση και συμμετοχή στο κορονοπάρτι που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (12.06.2021) στον αύλειο χώρο του ΑΠΘ.

Click4more: Κορονοπάρτι ΑΠΘ: Κινδυνεύει να χάσει το πόδι του ο 23χρονος που παρασύρθηκε από μπουλντόζα

Σύμφωνα με το thesstoday.gr o ένας από τους συλληφθέντες, ηλικίας 24 ετών, κατηγορείται για τη διοργάνωση του πάρτι, ενώ στους υπόλοιπους πέρασαν χειροπέδες ως συμμετέχοντες.

Υπενθυμίζεται ότι στο ίδιο κορονοπάρτι τραυματίστηκε από… μπουλντόζα ένας 23χρονος, ο οποίος δίνει μάχη για να μη χάσει το πόδι του!

Κορονοπάρτι – ΑΠΘ: Γλέντι μετά μουσικής

Στο μεταξύ, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τρεις συλληφθέντες είχαν θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό σύστημα μεγάλης ισχύος σε αυτοκίνητο, προσελκύοντας άλλα άτομα τα οποία συνωστίζονταν και δεν τηρούσαν τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για «παράβαση των περιοριστικών μέτρων για την πρόληψη μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών» (σ.σ. Covid19).

Αυτές είναι οι πρώτες συλλήψεις για τα αλλεπάλληλα κορονοπάρτι που διοργανώνονται στον χώρο του ΑΠΘ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις