Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κως: Εφιαλτικές γιορτές για νεαρή αξιωματικό του στρατού – Η έξοδος πήρε απρόβλεπτη τροπή!

Κως: Εφιαλτικές γιορτές για νεαρή αξιωματικό του στρατού – Η έξοδος πήρε απρόβλεπτη τροπή!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η 24χρονη αξιωματικός του στρατού βγήκε από το στρατόπεδο που υπηρετούσε για να γιορτάσει. Τα όσα έζησε στη συνέχεια είναι αδύνατον να σβήσουν από το μυαλό της, παρά το γεγονός πως πέρασαν σχεδόν 8 χρόνια…

Κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού 24χρονης αξιωματικού του στρατού, θα λογοδοτήσει στις αρχές Ιανουαρίου 2019, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου, 28χρονος από τη Θεσσαλονίκη που είχε συλληφθεί στην Κω πριν από επτά χρόνια.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 06.30 το πρωί της Πρωτοχρονιάς του 2011 στην περιοχή Εξάρχεια της Κω. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, την ώρα εκείνη η 24χρονη – τότε – υπολοχαγός επέστρεφε από διασκέδαση όταν σε κάποιο δρόμο της περιοχής την πλησίασε ο 28χρονος και επιχείρησε να την ακινητοποιήσει.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος φέρεται να χτύπησε την κοπέλα στο πρόσωπο με μπουνιά και στη συνέχεια αφού κατέβασε το παντελόνι του επιχείρησε να βιάσει την αξιωματικό. Όμως η κοπέλα αντιστάθηκε και τελικά ο 28χρονος, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός από περαστικούς, τράπηκε σε φυγή.

Η σύλληψη και η αναγνώριση του δράστη

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω, αστυνομικοί του οποίου ξεκίνησαν άμεσα τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη. Τελικά την επόμενη μέρα στις 3 το μεσημέρι ο 28χρονος συνελήφθη και αναγνωρίστηκε από την παθούσα.

Ο 28χρονος προσήχθη στον εισαγγελέα Κω ο οποίος και άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και την καταβολή εγγυοδοσίας ποσού 3.000 ευρώ. Η δίκη προσδιορίστηκε να γίνει στις 7 Ιανουαρίου 2019.

Πηγή: rodiaki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις