Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κώστας Καραμανλής: Αποθέωση με απρόοπτα! Οι selfies, η… πρεσβυωπία και ο εξοργισμένος συνταξιούχος [pics, vids]

Κώστας Καραμανλής: Αποθέωση με απρόοπτα! Οι selfies, η… πρεσβυωπία και ο εξοργισμένος συνταξιούχος [pics, vids]

Ο Κωστας Καραμανλής ψήφισε στη Θεσσαλονίκη για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ και έγινε δεκτός με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από τα μέλη και τους βουλευτές του κόμματος που βρέθηκαν στο εκλογικό κέντρο.

Στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη ψήφισε ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του κόμματος Κώστας Καραμανλής.

Selfies, πλάκα και αγκαλιές

Τον πρώην πρωθυπουργό περίμεναν βουλευτές, στελέχη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι κατά την άφιξή του άρχισαν να χειροκροτούν.

Αρκετοί έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν, έκανε χειραψία με τους περισσότερους και αντάλλαξε κουβέντες μέχρι που έφτασε στην κάλπη, όπου ψήφισε αφού χαιρέτισε τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών.

Ο Κώστας Καραμανλής ήταν αρκετά ευδιάθετος και βγήκε πολλές φωτογραφίες χωρίς να χαλάσει χατίρι σε κανέναν.

Ούτε ταυτότητα, ούτε… γυαλιά

Ο πρώην πρωθυπουργός πλησιάζοντας είπε αστειευόμενος προς την εφορευτική επιτροπή: «Δεν έχω ταυτότητα», με ένα από τα μέλη να του απαντά: «Αα… τότε δεν μπορείτε να ψηφίσετε», προκαλώντας ευθυμία και γέλια στον κόσμο.

Όταν μπήκε στο παραβάν για να ψηφίσει συνειδητοποίησε ότι δεν είχε τα γυαλιά του και ζήτησε από έναν δημοσιογράφο τα δικά του. “Έχω και πρεσβυωπία” είπε γελώντας.

Βγαίνοντας ο Κώστας Καραμανλής επέστρεψε αστειευόμενος τα γυαλιά.

Παρατράγουδο με συνταξιούχο

Κατά την αποχώρησή του ωστόσο συνέβη και ένα απρόοπτο με έναν συνταξιούχο.

Ο ηλικιωμένος τον περίμενε υπομονετικά έξω από την είσοδο του κτιρίου και όταν ο πρώην πρωθυπουργός αποχώρουσε τον πλησίασε και του είπε “μας ξεφτιλίσατε”.

Ο Κώστάς Καραμανλής δεν απάντησε, συνέχισε προς το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια αποχώρησε.

Όπως διευκρίνισε στη συνέχεια ο συνταξιούχος, θέλησε να διαμαρτυρηθεί για τις περικοπές στη σύνταξή του που συμβαίνουν όλα αυτά τα χρόνια και η διαμαρτυρία του δεν απευθύνεται συγκεκριμένα μόνο στον Κώστα Καραμανλή, αλλά προς όλους τους πολιτικούς καθώς τους θεωρεί όλους υπεύθυνους για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα.

Αποθέωση και στο Βασιλικό Θέτρο

Θερμή κι ενθουσιώδη υποδοχή του επιφύλαξαν και κατά την προσέλευση του, νωρίτερα, στο Βασιλικό Θέατρο, στην εκδήλωση με τίτλο “Πόντος παντού”, που οργάνωσε ο βουλευτής β΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ Σάββας Αναστασιάδης προς τιμήν του Έλληνα Πόντιου κοσμοναύτη Θεόδωρου Γιουρτσίχιν-Γραμματικόπουλου.

Με πληροφορίες από thestival, voria

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις