Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κωστής Πολύζος: Αναβιώνει η δολοφονία του φοιτητή! Τι λένε η μάνα και ο πατριός του 23χρονου [video]

Κωστής Πολύζος: Αναβιώνει η δολοφονία του φοιτητή! Τι λένε η μάνα και ο πατριός του 23χρονου [video]

Ο Κωστής Πολύζος βρέθηκε νεκρός και το θρίλερ της δολοφονίας του συγκλόνισε τη χώρα. Οι αποκαλύψεις έστειλαν στη φυλακή τη μάνα και τον πατριό του…

Το Νοέμβριο του 2016 από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καστοριάς είχαν κριθεί ως ένοχοι η μητέρα του Κωστή Πολύζου και ο πατριός του, για την από κοινού δολοφονία του 23χρονου και τους είχε επιβληθεί ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Ο Κωστής Πολύζος, χάθηκε το βράδυ της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου 2011 από το σπίτι του στη Σιάτιστα Κοζάνης. Οκτώ μήνες μετά την εξαφάνιση του, στις 26 Σεπτεμβρίου 2011, το πτώμα του βρέθηκε στο κτήμα του πατριού του, στο σημείο Πασά Γεφύρι, στα σύνορα των νομών Κοζάνης-Γρεβενών. Το πτώμα του νεαρού εντόπισε περαστικός κυνηγός της περιοχής.

Η πολύκροτη υπόθεση αναβιώνει σε δεύτερο βαθμό και η μητέρα του Κωστή Πολύζου, επαναλαμβάνει πως δεν εμπλέκεται στη δολοφονία του. “Είμαι αθώα. Δεν θα έκανα ποτέ κακό στο παιδί μου. Τον Κωστή τον υπεραγαπούσα και είχαμε άριστες σχέσεις” λέει στον ΑΝΤ1 και συνεχίζει: “Δεν ξέρουμε ακόμα πως έφυγε. Πάντα θα ψάχνουμε την αλήθεια”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του πατριού του: “Την ημέρα του εγκλήματος εγώ δεν ήμουν στα Σιάτιστα αλλά στο σπίτι μου, στη Μαγούλα Αττικής. Θα ήταν ανθρωπίνως αδύνατον την ημέρα που έγινε το έγκλημα στη Σιάτιστα, εγώ να έχω διανύσει τόσα χιλιόμετρα υπό καταρρακτώδη βροχή, να έχω βρεθεί στο χωράδι που βρέθηκε ο Κωστής θαμμένος και να έχω επιστρέψει στη Μαγούλα”.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις