Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Κοζάνη: Αδέσποτος σκύλος σακάτεψε γυναίκα – «Ήταν φρικτό και πίστευα ότι ζω το τέλος της ζωής μου»

Κοζάνη: Αδέσποτος σκύλος σακάτεψε γυναίκα – «Ήταν φρικτό και πίστευα ότι ζω το τέλος της ζωής μου»

Θέμα συζήτησης στην Κοζάνη η περιπέτεια γυναίκας λίγο πριν φτάσει στο σπίτι της. Ένας αδέσποτος σκύλος της επιτέθηκε, με την ίδια να δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες μετά την επίθεση

Μια άγρια επίθεση αδέσποτου σκύλου σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (04-03-2022) σε διερχόμενη γυναίκα στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στην Κοζάνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα λίγο μετά τις 21:00 και ενώ είχε βγάλει το σκυλάκι της βόλτα, δέχθηκε απρόκλητα επίθεση από μεγαλόσωμο σκύλο που της προκάλεσε πολλαπλά τραύματα στο πόδι, στην πλάτη και στο μπράτσο.

Πρόκειται για μια επίθεση πρωτοφανούς αγριότητας όπως η ίδια συμπληρώνει. «Πίστευα ότι θα πεθάνω, είπα πάει, αυτό είναι… Βρισκόμουν λίγο πριν φτάσω στο σπίτι μου με το σκυλάκι μου όταν είδα ένα μεγαλόσωμο σκύλο να τρέχει με μανία προς το μέρος μου. Ενστικτωδώς, πήρα στην αγκαλιά μου το σκυλάκι μου για να το προστατέψω.

Με έριξε κάτω και με δάγκωνε, εγώ καλούσα σε βοήθεια, ενώ δεν άφησα λεπτό το σκυλάκι μου από την αγκαλιά μου, αν το άφηνα πιστεύω θα το είχε κάνει κομμάτια. Ήταν κυριολεκτικά ένας εφιάλτης, προσπαθούσα να διασωθώ, έπεφτα σηκωνόμουν και μου έκανε επίθεση ξανά και ξανά. Αφού κατάφερα να φτάσω στην πόρτα της γειτόνισσας με ακολούθησε μέχρι να μπω στο εσωτερικό.

Όταν άκουγα περιστατικά επίθεσης αδέσποτων, έλεγα “δεν μπορεί, κάπως τα προκάλεσαν “, είναι μέχρι να συμβεί σε σένα. Νομίζω ότι γλίτωσα από θαύμα. Το ζώο είναι άκρως επικίνδυνο, αν ήταν παιδάκι στη θέση μου, πιστεύω θα είχε άλλη κατάληξη». Δείτε τις εικόνες του kozanilife.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις