Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Κοζάνη: Πήραν τα κινητά τους τηλέφωνα και κατέγραψαν αυτές τις εικόνες! Αλεπού επιτέθηκε σε γάτα

Κοζάνη: Πήραν τα κινητά τους τηλέφωνα και κατέγραψαν αυτές τις εικόνες! Αλεπού επιτέθηκε σε γάτα

H αλεπού – μασκότ της Κοζάνης, έκανε και πάλι την εμφάνισή της, σε κατοικημένη περιοχή. Περαστικοί έβγαλαν τα κινητά τους και τράβηξαν τις επίμαχες εικόνες…

Την εμφάνισή της έκανε για άλλη μια φορά το βράδυ της Τρίτης 21 Ιανουαρίου 2020 στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου στην Κοζάνη, η αλεπού – μασκότ της πόλης.

Αυτή τη φορά, περαστικοί στην οδό Μακρυγιάννη και συγκεκριμένα απέναντι από τα σχολεία της περιοχής, είδαν και κατέγραψαν την αλεπού να πλησιάζει μια γάτα.

Σύμφωνα με τους ίδιους, η αλεπού επιτέθηκε στη γάτα λίγα λεπτά αργότερα, χωρίς να καταφέρει να την πιάσει, αφού τρόμαξε από τα διερχόμενα αυτοκίνητα που περνούσαν από το σημείο.

Πιθανότατα η ίδια αλεπού, είχε εμφανιστεί σε κατοικημένη περιοχή της Κοζάνης και τον περασμένο Οκτώβριο. H αλεπού έφτασε σε κατοικημένη περιοχή, πιθανότατα για αναζήτηση τροφής και έγινε αντιληπτή από κατοίκους της περιοχής.

Κάποια στιγμή περνάει δίπλα της ένας οδηγός μηχανής, που κόβει ταχύτητα και πλησιάζει. Ο οδηγός στρίβει το τιμόνι και ρίχνει φως στο επίμαχο σημείο. Η αλεπού τότε απομακρύνεται, για να επιστρέψει σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, λίγο αργότερα.

Πηγή: kozanilife.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις