Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κοζάνη: Δείτε το φίδι που προκάλεσε αναστάτωση στο κέντρο της πόλης

Κοζάνη: Δείτε το φίδι που προκάλεσε αναστάτωση στο κέντρο της πόλης

Το φίδι έγινε αντιληπτό στην Κοζάνη και στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες. Στιγμές αναστάτωσης στο κέντρο της πόλης…

Το φίδι βρισκόταν σε δρόμο στην Κοζάνη και διακρινόταν με δυσκολία στον σκοτεινό δρόμο. Οδηγός που είχε παρκάρει και ήθελε να πάρει το αυτοκίνητό του, το πρόσεξε και ειδοποίησε την Πυροσβεστική. Παρέμεινε στο σημείο και τράβηξε βίντεο με το ερπετό. Οι πυροσβέστες αποκατέστησαν την τάξη λίγο αργότερα, όταν έπιασαν το φίδι και το απελευθέρωσαν στο φυσικό του περιβάλλον.

Ένα όχι και τόσο συνηθισμένο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου λίγο μετά τις 19:00 όταν πολίτης εντόπισε φίδι σε κεντρικό σημείο της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια που βρισκόταν σε κεντρικό σημείο της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Αμμούδας, είδε το φίδι και κάλεσε άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης.

Ο ίδιος παρέμεινε στο σημείο μέχρι τη στιγμή που θα έφτανε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης και το παρεμπόδισε στο να διαφύγει. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το φίδι βρισκόταν κοντά σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της Π.Υ Κοζάνης, όπου με τσιμπίδα περισυνέλλεξαν το φίδι και στη συνέχεια το απελευθέρωσαν στο φυσικό του περιβάλλον. Δείτε το βίντεο του kozanilife.gr…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις