Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Κοζάνη: Δεν έκοψε απόδειξη σε πελάτη και το μετάνιωσε οικτρά – Παρακάλια μετά το πρόστιμο του ΣΔΟΕ

χαρτονομίσματα ευρώ

Οι φωνές του ιδιοκτήτη στην Κοζάνη ξεσήκωσαν ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο. Οι ελεγκτές το έπαιξαν πελάτες. Αποκάλυψαν την ιδιότητά τους, όταν δεν πήραν απόδειξη

Ακόμα ένας επιχειρηματίας βρισκόταν απέναντι από ελεγκτές του ΣΔΟΕ χωρίς να το έχει καταλάβει. Τους έδωσε αυτό που του ζήτησαν, εκείνοι τον πλήρωσαν αλλά απόδειξη σε κόπηκε ποτέ στο κατάστημα που βρίσκεται στο κέντρο στην Κοζάνη. Τότε οι ελεγκτές έβγαλαν το μπλοκάκι τους και άρχισαν να γράφουν το πρόστιμο. Ο ιδιοκτήτης προσπαθούσε να τους πείσει ότι θα τους έκοβε την απόδειξη αμέσως μετά. Οι ίδιοι όμως δεν έκαναν πίσω. Μετά από ολιγόλεπτη ένταση, ο καταστηματάρχης έβαλε την υπογραφή του και το επεισόδιο ολοκληρώθηκε.

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου στην Κοζάνη, όταν λίγο μετά τις 10:00 κλιμάκιο του ΣΔΟΕ σε έλεγχο που διενήργησε σε κατάστημα, φαίνεται να διαπίστωσε παράβαση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε ότι δεν εκοψε απόδειξη και δεν έβαζε την υπογραφή του, στο πρόστιμο που του έκοψαν.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν και κλήθηκε η Αστυνομία, προκειμένου να πείσουν τον ιδιοκτήτη να υπογράψει. Σύμφωνα με το kozanilife.gr, στο σημείο έσπευσαν αντρες της Αστυνομίας, ενώ ο ιδιοκτήτης σε έξαλλη κατάσταση φώναζε «βάλτε με μέσα να ηρεμήσω».

Μετα από λίγη ώρα αφού έπεσαν οι τόνοι, ο ιδιοκτήτης υπέγραψε και παρέλαβε την κλήση, ενώ επεμενε οτι ήταν άδικο σε βάρος του όλο αυτό που πέρασε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις