Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Κοζάνη: Έβρισε και… έφτυσε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ

Κοζάνη: Έβρισε και… έφτυσε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ
Intime Αρχείο

Απίστευτες σκηνές στο κατάστημα της ΔΕΗ στην Κοζάνη την Παρασκευή (15.05.2020). Γυναίκα επιτέθηκε, έβρισε και έφτυσε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που πήγαν για συστάσεις λόγω της μεγάλης ουράς.

Ήταν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, στο κατάστημα της ΔΕΗ στην Κοζάνης στο οποίο από νωρίς είχε σχηματιστεί μεγάλη ουρά, με αρκετούς από τους καταναλωτές να μην τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις.

Μετά από ειδοποίηση, η ομάδα ΔΙΑΣ έλαβε την εντολή να μεταβεί στο χώρο, προκειμένου να προχωρήσει σε συστάσεις προς τον κόσμο που περίμενε να μπει στο κατάστημα της ΔΕΗ.

Ωστόσο, εκεί τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς μια κυρία, ηλικίας περίπου 50 χρόνων, άρχισε να τους επιτίθεται λεκτικά και να καλεί και τους άλλους πολίτες σε ανυπακοή.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά στη συνέχεια η “θερμόαιμη” κυρία έβρισε τους αστυνομικούς και, μάλιστα, έφτυσε και δύο από αυτούς!

Φυσικά, η συγκεκριμένη κυρία συνελήφθη και οδηγήθηκε με χειροπέδες στο Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης, ενώ κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έλαβε προληπτικά και για κάθε ενδεχόμενο επίχρισμα από τους δύο αστυνομικούς για το φόβο μετάδοσης κορονοϊού.

πηγή: kozanimedia.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις