Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Κοζάνη: Η παγίδα της τηλεφωνικής απάτης του γύρισε μπούμερανγκ – Έτσι παγίδεψε τον δράστη!

Κοζάνη: Η παγίδα της τηλεφωνικής απάτης του γύρισε μπούμερανγκ – Έτσι παγίδεψε τον δράστη!

Εκείνος πίστεψε πως είχε καταφέρει να παγιδεύσει το θύμα του. Λίγο αργότερα όμως, κατάλαβε πως έκανε λάθος…

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης 23 Απριλίου 2019 στο κέντρο της Κοζάνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη από άντρες της Ασφάλειας Κοζάνης 61χρονος Βούλγαρος στην οδό Παύλου Μελά για απάτη σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας.

Ο 61χρονος Βούλγαρος νωρίτερα μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με την ηλικιωμένη γυναίκα προσπάθησε να την εξαπατήσει λέγοντάς της πως συγγενικό της πρόσωπο έχει εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα, ζητώντας μεγάλο χρηματικό ποσό προκειμένου να μην ακρωτηριαστεί μέλος του σώματος, του υποτιθέμενου θύματος.

Η ηλικιωμένη γυναίκα ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, έκλεισε το ραντεβού μπροστά στην Εθνική Τράπεζα Κοζάνης όπου και συνελήφθη ο δράστης.

Κατά τη διαδικασία της σύλληψής του προέβαλε αντίσταση κατά των αστυνομικών προσπαθώντας να διαφύγει ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητούνται οι δύο συνεργοί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης κατά το παρελθόν έχει διαπράξει άλλες 5 απόπειρες εξαπάτησης με την ίδια μέθοδο.

Ο 61χρονος άντρας οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης στον Εισαγγελέα και τον Ανακριτή Κοζάνης όπου θα του απαγγελθούν οι κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα απάτης και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Πηγή: kozanilife.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις