Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κοζάνη: Η στιγμή που σηκώνει το καλάμι και προσπαθεί να πιστέψει στα μάτια του – Η ψαριά της ζωής του – video

Κοζάνη: Η στιγμή που σηκώνει το καλάμι και προσπαθεί να πιστέψει στα μάτια του – Η ψαριά της ζωής του – video

Το ψάρεμα στη λίμνη Πολυφύτου στην Κοζάνη έκρυβε εκπλήξεις. Μια παρέα 4 φίλων σταμάτησε στο σημείο και άρχισε να ψαρεύει…

Ένα γριβάδι βάρους 16 κιλών αλίευσαν ερασιτέχνες ψαράδες στη λίμνη Πολυφύτου στην Κοζάνη. Οι τέσσερις νεαροί φίλοι από την Κοζάνη κατά την απόδρασή τους στη λίμνη Πολυφύτου και συγκεκριμένα σε περιοχή κοντά στα Ίμερα, κατάφεραν να βγάλουν το τεράστιο ψάρι, ψαρεύοντας με καλάμι, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου.

Η τυχερή ψαριά καταγράφηκε σε βίντεο που κάνει το γύρο των social media, με τις φωτογραφίες να διαδέχονται στη συνέχεια η μία την άλλη. Οι τυχεροί ψαράδες έδειχναν να το απολαμβάνουν…

Το γριβάδι των 16 κιλών

Η τυχερή ψαριά σε βίντεο

Κατασχέθηκαν 177 κιλά καλαμάρια στον Πειραιά

Στην κατάσχεση ακατάλληλων για κατανάλωση καλαμαριών συνολικού βάρους 177 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, στα πλαίσια των συστηματικών και στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούν στην αγορά.

Συγκεκριμένα, κατά τον υγειονομικό κτηνιατρικό έλεγχο σε ψυκτική αποθήκη του Πειραιά, οι ελεγκτές κτηνίατροι εντόπισαν και κατέσχεσαν 14 χαρτοκιβώτια με κατεψυγμένα ολόκληρα καλαμάρια προέλευσης Περού συνολικού βάρους 177 κιλών, λόγω υπέρβασης της ημερομηνίας λήξης.

Το εν λόγω προϊόν αποσύρθηκε άμεσα από την κατανάλωση και θα καταστραφεί σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας κτηνιατρικής νομοθεσίας.

Πηγή: kozanilife.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις