Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Κοζάνη: Κρίσιμες ώρες για την 26χρονη μητέρα που έπαθε ανακοπή – Νέες εξετάσεις εγκεφάλου

Κοζάνη: Κρίσιμες ώρες για την 26χρονη μητέρα που έπαθε ανακοπή – Νέες εξετάσεις εγκεφάλου
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή εξακολουθεί να δίνει η 26χρονη στην Κοζάνη. Οι γιατροί του Μαμάτσειου νοσοκομείου της πόλης παλεύουν να τη σώσουν μετά την ανακοπή που υπέστη λίγες ώρες πριν.

Η νεαρή γυναίκα που είναι και μητέρα ενός βρέφους υποβάλλεται σε νέες εξετάσεις στον αξονικό τομογράφο του νοσοκομείου στην Κοζάνη, καθώς, πλέον, ζωτικής σημασίας είναι η εικόνα του εγκεφάλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozanimedia.gr, η 26χρονη υπέστη ανακοπή νωρίτερα το πρωί της Τρίτης (21.12.2021) μέσα στο σπίτι της και από εκείνη την ώρα νοσηλεύεται στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι προσπάθειες αρχικά του πληρώματος του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια, για σχεδόν 90′  λεπτά, όλων των γιατρών του νοσοκομείου (ΚΑΡΠΑ) έφεραν αποτέλεσμα, με την κοπέλα να δίνει σημεία ζωής και να υποβάλλεται σε νέα αξονική.

Η 26χρονη, η οποία είχε γεννήσει πριν από μερικές εβδομάδες, θα παραμείνει στη ΜΕΘ του Μαμάτσειου. Ωστόσο, υπάρχει το ενδεχόμενο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, σε περίπτωση ραγδαίας επιδείνωσης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις