Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κοζάνη: Σκότωσε τη μάνα του με μπουνιές – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της 86χρονης νεκρής

Φωτογραφία Αρχείου

Κακώσεις στον θώρακα έφερε η άτυχη 86χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Κοζάνη και φέρεται να σκοτώθηκε από τα χέρια του γιου της, όπως έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή της σορού της από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία της πόλης.

Ο 61χρονος γιος της κάλεσε τις Αρχές στο σπίτι της μητέρας του στην Κοζάνη και τους είπε ότι την βρήκε αναίσθητη, ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις των διασωστών και των αστυνομικών ανέφεραν ότι η 86χρονη έπεσε νεκρή από χτυπήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα έφερε κακώσεις στον θώρακα που προκάλεσαν τον θάνατο. Οι κακώσεις αυτές φαίνεται πως προήλθαν από άσκηση σωματικής βίας, από μπουνιές συγκεκριμένα.

Ως αιτία θανάτου αναφέρεται η κάκωση θώρακος ενώ φέρεται να είχε σπασμένα πλευρά. Ως ώρα θανάτου προσδιορίζεται η χρονική περίοδος από βράδυ Κυριακής προς ξημερώματα Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 61χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν ξανά τις Αρχές. Εις βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με δόλο.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις