Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κοζάνη: Στραγγάλισε την 37χρονη Ανθή μετά από καβγά – Έθαψε το πτώμα της στο χωράφι και μετά το όργωσε!

ΦΩΤΟ από το facebook
ΦΩΤΟ από το facebook

– Ο άνδρας της έχει ομολογήσει το έγκλημα σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες
– Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στην ομολογία του είπε ότι σκότωσε την 37χρονη γιατί τον απατούσε
– Το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε θαμμένο σε χωράφι του συζύγου της
– Μάλιστα πληροφορίες λένε ότι το χωράφι είχε οργωθεί πρόσφατα και αυτό κίνησε υποψίες – Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας
– ΒΙΝΤΕΟ από το σημείο των ερευνών

Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη στην Κοζάνη! Ο άντρας της 37χρονης, που μέχρι χθες μιλούσε με αγωνία για την εξάφανισή της, φέρεται σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να έχει ομολογήσει ότι εκείνος τη σκότωσε και στη συνέχεια την έθαψε στο χωράφι του! Το κακό έγινε μετά από καβγά λένε οι ίδιες πληροφορίες. Συγκεκριμένα, ότι το ζευγάρι τσακώθηκε και εκείνος της στραγγάλισε!

Ο άνδρας φέρεται να είπε στην ομολογία του ότι η Ανθή ήθελε να φύγει από κοντά του και ότι υποψιαζόταν ότι είχε σχέση με άλλον άνδρα…

Οι έρευνες που οδήγησαν στην τραγική αποκάλυψη

Με την παρουσία του Εισαγγελέα, κλιμάκιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης έκανε σήμερα ενδελεχείς έρευνες τόσο στο σπίτι της 37χρονης αγνοούμενης Ανθής όσο και σε χωράφια ιδιοκτησίας της οικογενείας της στο Βελβεντό Κοζάνης. Και οι έρευνες αυτές, δεν άργησαν να φέρουν αποτέλεσμα, δυστυχώς όχι κάλο…

ΦΩΤΟ από kozanimedia

Η γυναίκα βρέθηκε θαμμένη, σε ένα χωράφι του άντρα της, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία. Σύντομα, αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την υπόθεση.

Δείτε βίντεο από το σημείο των ερευνών:

 

Ανατριχιαστικά στοιχεία: Την έθαψε και… “φρέζαρε” το χωράφι!

Οπως διαβάζουμε στο kozan, το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε στο χωράφι που στο δρόμο προς το φράγμα Πολυφύτου. Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι ότι η έκταση είχε “φρεζαριστεί” πριν λίγες μέρες – είχε περάσει δηλαδή βαρύ γεωργικό μηχάνημα πάνω από το χώμα! –  και  αυτό κίνησε τις υποψίες της αστυνομίας. 

 

 Ακούστε τι λένε οι διασώστες που συμμετείχαν στις έρευνες, για τον εντοπισμό της γυναίκας στο χωράφι:

Τι έλεγε ο σύζυγος στο newsIT.gr πριν βρεθεί νεκρή η γυναίκα

Ο σύζυγός της είχε πει στο Newsit.gr, ότι συμπεριφορά της Ανθής πριν φύγει από το σπίτι δεν τον προδιέθετε για αυτό που θα ακολουθούσε, ωστόσο, έλεγε ότι στο μυαλό του περνούσαν πολλές σκέψεις για το που μπορεί να βρισκόταν η σύζυγός του. “Σίγουρα το μυαλό μου πάει κάπου αλλά δεν μπορώ να πω. Αν δεν έχω κάποια σοβαρή ένδειξη δεν μπορώ να πω τίποτα με σιγουριά. Και κάπου άσχημα αλλά δεν αποκλείω τίποτα”, είχε πει ο κ. Τάσος ο οποίος μάλιστα, ευχαριστούσε τους συγχωριανούς του για το ενδιαφέρον που έδειχναν στις έρευνες για την Ανθή.

ΦΩΤΟ από το facebook

“Με μια ώρα ύπνο είμαι από την Κυριακή. Δεν μπορώ να κοιμηθώ, προσπαθώ να θυμηθώ έστω κάτι”, έλεγε ο σύζυγος της αγνοούμενης. Στο πλευρό του ήταν οι γονείς αλλά και η αδελφή της Ανθής, που ταξίδεψαν από τον Πειραιά, από όπου καταγόταν η 37χρονη, η οποία ήταν μητέρα ενός 8χρονου αγοριού και δυο 6χρονων-δίδυμων κοριτσιών.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου, Κώστας Στάμου

Με πληροφορίες: newsIT.gr,  kozanilife, kozan.gr, kozanimedia.

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε