Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Κοζάνη: Συνελήφθη 40χρονη για κλοπή ρούχων από εμπορικό κατάστημα

Κοζάνη: Συνελήφθη 40χρονη για κλοπή ρούχων από εμπορικό κατάστημα

Η σύλληψη της γυναίκας από αστυνομικούς στην Κοζάνη, ήρθε λίγη ώρα μετά την καταγγελία της ιδιοκτήτριας για την κλοπή ρούχων…

Η 40χρονη μπήκε σε εμπορικό κατάστημα, βούτηξε ρούχα αξίας 90 ευρώ, αλλά δεν κατάφερε να απομακρυνθεί. Αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν για την κλοπή έφτασαν στην περιοχή ταχύτατα και της πέρασαν χειροπέδες. Οι κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης, κατέγραψαν καρέ – καρέ τις κινήσεις της γυναίκας που πλέον έχει να σκέφτεται την απολογία της.

Συνελήφθη χθες (09-12-2023) το μεσημέρι στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) 40χρονη Ελληνίδα, για κλοπή σε εμπορικό κατάστημα της πόλης.

Συγκεκριμένα, η 40χρονη, νωρίτερα την ίδια ημέρα, μπήκε σε εμπορικό κατάστημα στην πόλη της Κοζάνης και αφαίρεσε από αυτό είδη ρουχισμού αξίας περίπου 90 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή της, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της 40χρονης θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις