Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Κοζάνη: “Βγήκαν από τις τρύπες τους” – Απάντησαν Νικολαϊδης και Αρβανίτης μετά τις αποδοκιμασίες – video

Κοζάνη: “Βγήκαν από τις τρύπες τους” – Απάντησαν Νικολαϊδης και Αρβανίτης μετά τις αποδοκιμασίες – video

Οι δύο υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάστηκαν στην Εορδαία. Κώστας Αρβανίτης και Αλέξανδρος Νικολαΐδης εξαπέλυσαν επίθεση στους πρωταγωνιστές των εικόνων…

Αποδέκτες αποδοκιμασιών έγιναν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης και Αλέξανδρος Νικολαΐδης, χθες το βράδυ, κατά την είσοδό τους, στο δημαρχείο Εορδαίας, όπου ήταν βασικοί ομιλητές σε εκδήλωση για την «Ευρώπη της Αλληλεγγύης» .

Έξω από το δημαρχείο και περιφρουρούμενοι απο αστυνομικές δυνάμεις, είχαν συγκεντρωθεί μέλη της διαδικτυακής ομάδας «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» αλλά και ομάδα πολιτών, που διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών και τις εξελίξεις με την Μακεδονία.

Οι συγκεντρωμένοι πολίτες φώναξαν «αλήτες προδότες αριστεροί» και «η Μακεδονία είναι ελληνική» στους δύο υποψήφιους ευρωβουλευτές αλλά και όσους έμπαιναν στο δημαρχείο Εορδαίας όπου ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια ώρα πολίτες τα έβαζαν με τον Χρήστο Γιαννούλη στα Γιαννιτσά, που έχει πάρει το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας…

Αλέξανδρος Νικολαϊδης για αποδοκιμασίες

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης σχολίασε όσους τους αποδοκίμασαν λέγοντας ότι «είναι το αποτέλεσμα της μόδας που έχει γίνει η ακροδεξιά στην Ευρώπη». Είπε χαρακτηριστικά ότι οι πρωταγωνιστές στις σε βάρος του αποδοκιμασίες «βγήκαν από τις τρύπες τους. Τους ρίξαμε πίσω στις τρύπες τους και αυτοί ξαναβγήκανε».

Δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας πως «με τις πολιτικές της δίνει χώρο σε όλους αυτούς να βγουν από τις τρύπες τους». Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Κώστας Αρβανίτης πριν από λίγες μέρες, όταν αποδοκιμάστηκε από μερίδα πολιτών στην Κατερίνη.

Ο επεισοδιακός περίπατος του Χρήστου Γιαννούλη

Πολλοί ήταν οι πολίτες που αντέδρασαν, αποδοκιμάζοντάς τον για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Κάποιοι φώναζαν «προδότη» μόλις τον αντίκρισαν, ενώ κάποιοι άλλοι του είπαν ότι είναι ανεπιθύμητος στην πόλη! Χαλακτηριστικό είναι ότι κάποιος, δεν ήθελε καν να τον ακουμπήσει ο κύριος Γιαννούλης κι έτσι όταν πήγε να του χτυπήσει φιλικά την πλάτη, ο πολίτης άρχισε να φωνάζει «μη με ακουμπάς»!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις