Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρίσιμες ώρες για το 5χρονο αγοράκι που τραυματίστηκε από το αγροτικό του πατέρα του

Κρίσιμες ώρες για το 5χρονο αγοράκι που τραυματίστηκε από το αγροτικό του πατέρα του
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, το πεντάχρονο αγοράκι που το χτύπησε αγροτικό αυτοκίνητο,  το απόγευμα της Τετάρτης, στις Πόρτες Αχαΐας.

«Το παιδί παραμένει διασωληνωμένο. Είναι πολυτραυματίας και έχουμε να αντιμετωπίσουμε το σύνδρομο της κατάχωσης (ή της καταπλάκωσης, πιο κατανοητά)» ανέφερε μιλώντας στο thebest ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων, στο νοσοκομείο του Ρίου, Ανδρέας Ηλιάδης ο οποίος εξήγησε ότι το παιδί δεν θα κάνει κάποια επέμβαση.

Σύμφωνα με το thebest το σοβαρό ατύχημα συνέβη στις 19:30, το απόγεμα της Τετάρτης, όταν ο πατέρας του άτυχου παιδιού είχε πάει να ταΐσει τα ζώα του.

Click4More: Σοκ στην Πάτρα: Παιδί 5,5 ετών έπεσε από την καρότσα αγροτικού και τραυματίστηκε σοβαρά!

Το χειρόφρενο του αγροτικού αυτοκινήτου λύθηκε και το όχημα άρχισε να κινείται με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πεντάχρονο αγοράκι στα πλευρά και στο γοφό.

Οι επόμενες ώρες για την κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμες. 

Αρχικά το παιδί μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομειο Παίδων όπου οι γιατροί αντιμετώπισαν τα τραύματά του. Η κατάσταση του όμως ήταν σοβαρή, αφού έχει πάθει κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός του και επέβαλε την μεταφορά του στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου.

Πηγή: thebest

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις