Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Αγωνία για 14χρονο παιδί που τραυματίστηκε σε τροχαίο – Ευχάριστη είδηση από τους γιατρούς!

Κρήτη: Αγωνία για 14χρονο παιδί που τραυματίστηκε σε τροχαίο – Ευχάριστη είδηση από τους γιατρούς!

Θετικά είναι τα νέα που έρχονται από το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου αναφορικά με την κατάσταση υγείας ενός 14χρονου αγοριού το οποίο είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο, πριν από μία εβδομάδα, στον Καβρό Χανίων, μετά τη σύγκρουση δύο μηχανών, από την οποία μάλιστα ένας νεαρός άνδρας, τραυματίστηκε θανάσιμα…

Αρχικά ο 14χρονος είχε μεταφερθεί στα ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου και από εκεί στο ΠΑΓΝΗ όπου και διασωληνώθηκε άμεσα στη ΜΕΘ. Χθες, όπως αναφέρει ο αναπληρωτής Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Φανουργιάκης, ο ανήλικος αποσωληνώθηκε αλλά συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ. Αυτό είναι ένα πρώτο θετικό βήμα, σύμφωνα με τον κ. Φανουργιάκη.

Την ίδια ώρα, διασωληνωμένοι στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται τα τελευταία 24ωρα τόσο ο 60χρονος κυνηγός από τη Σητεία όσο και ο 55χρονος που μεταφέρθηκε από τη Σαντορίνη στο Ηράκλειο, μετά από τροχαίο.

Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση από το νοσοκομείο, ο 60χρονος κυνηγός νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ενώ ο 55χρονος αλλοδαπός που μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τη Σαντορίνη στο Ηράκλειο, συνεχίζει να είναι σε καταστολή στη ΜΕΘ, με τους γιατρούς να τον παρακολουθούν στενά.

Πηγή: ekriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις