Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κρήτη: Αγωνία στην εντατική για δύο οδηγούς που τραυματίστηκαν σε τροχαία με τις μηχανές τους

Κρήτη: Αγωνία στην εντατική για δύο οδηγούς που τραυματίστηκαν σε τροχαία με τις μηχανές τους

Μάχη για να κρατηθούν στη ζωή δίνουν δύο άνδρες στο Νοσοκομείο Χανίων οι οποίοι το βράδυ της Τρίτης (7/6) τραυματίστηκαν σοβαρά σε διαφορετικά τροχαία ατυχήματα. Πρόκειται για 65χρονο άνδρα στο Κεφάλι της Κισσάμου που χθες βράδυ έχασε τον έλεγχο της μηχανής του με συνέπεια να πέσει στο δρόμο και να τραυματιστεί σοβαρά.

Επί τόπου βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον 65χρονο τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Εκεί, σύμφωνα με τον Διοικητή Γιώργο Μπέα που μίλησε στο ekriti.gr, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είναι θετικός στον κορoνοϊό και γι’αυτό τον λόγο αλλά λόγω των σοβαρών τραυμάτων που υπέστη, εισήχθη στην ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τον κ. Μπέα όμως ο 65χρονος δεν είναι ο μόνος ασθενής που εισήχθη στη ΜΕΘ μετά από τροχαίο καθώς λίγη ώρα μετά το τροχαίο του 65χρονου, σημειώθηκε ένα ακόμα, αυτή τη φορά στην Αλμυρίδα. Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο οδηγός της μηχανής έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο όπου σύμφωνα με τον κ. Μπέα, οι γιατροί τον διασωλήνωσαν και του έκαναν εισαγωγή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις