Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Ακόμα μία πριγκίπισσα στην Ελλάδα για διακοπές – Ποια είναι η Lalla Asmaa [pics]

φωτό από cretapost
φωτό από cretapost

Η πριγκίπισσα πρόκειται να καταλύσει σε ξενοδοχειακή μονάδα του Αγίου Νικολάου, απολαμβάνοντας την κρητική φιλοξενία και την παραδοσιακή κουζίνα του νησιού. Για την μετακίνηση της έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα ασφαλείας…

Ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης θα έχει την ευκαιρία να ζήσει στην Κρήτη η Πριγκίπισσα του Μαρόκου Lalla Asmaa, η οποία αναμένεται να φτάσει εντός της ημέρας στο νησί. Η Πριγκίπισσα πρόκειται να καταλύσει σε ξενοδοχειακή μονάδα του Αγίου Νικολάου, απολαμβάνοντας την κρητική φιλοξενία και την παραδοσιακή κουζίνα του νησιού. Για την μετακίνηση της έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα ασφαλείας, ενώ η ίδια έρχεται στο νησί, συνοδευόμενη και από άτομα της προσωπικής της ασφάλειας.

Μέλη της οικογένειας της έχουν επισκεφθεί επανειλημμένως την Ελλάδα και ιδιαίτερα την Κρήτη, ενώ η κόρη της αυτήν την περίοδο κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί της Μυκόνου. Η Lalla Asmaa είναι μέλος της μαροκινής βασιλικής οικογένειας και το τρίτο παιδί του βασιλιά Χασάν ΙΙ. Η ίδια αφιερώνει μεγάλο μέρος της ζωής της για την ανάπτυξη και την προστασία ατόμων με ειδικές ανάγκες, ενώ έχει διακριθεί για την προσφορά της σε παιδιά και νέους με προβλήματα ακοής.

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε