Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κρήτη: Αυτή είναι η μοναδική μπαρμπέρισσα του Ρεθύμνου – Οι πελάτες της αυξάνονται συνεχώς – video

Κρήτη: Αυτή είναι η μοναδική μπαρμπέρισσα του Ρεθύμνου – Οι πελάτες της αυξάνονται συνεχώς – video

Από μικρή βοηθούσε στο κουρείο του πατέρας της, όμως ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα αναλάμβανε τη δουλειά. Η Διονυσία Καλογεράκη είναι η μοναδική μπαρμπέρισσα στην Κρήτη και σίγουρα ο πατέρας της, είναι υπερήφανος από εκεί ψηλά στον ουρανό…

Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά σταδιακά την εμπιστεύθηκαν, αρχικά οι πελάτες του πατέρα της και στη συνέχεια και άλλοι νέοι πελάτες. Και ας μην είχαν κουρευτεί ξανά από γυναίκα!

Είναι η Διονυσία Καλογεράκη και είναι μοναδική στο είδος της ανά την Κρήτη! Ασχολείται μοναχά με το ανδρικό κούρεμα σε ενήλικες και παιδιά, διατηρώντας την επιχείρηση του αείμνηστου πατέρα της που ήταν για δεκαετίες κουρέας.

Και μπορεί η Διονυσία να μην το φανταζόταν, παρόλο που δέκα χρόνια βρισκόταν στο πλευρό του πατέρα της, όμως πια είναι η αγαπημένη μπαρμπέρισσα του Ρεθύμνου και μοναδική στην Κρήτη!

Η ορθοστασία και η κούραση δεν πτοούν την Διονυσία, αφού καθημερινά πασχίζει σε ένα δικό της επάγγελμα που ανέλπιστα βρέθηκε να εξασκεί και δεν αποκλείεται σε λίγα χρόνια να έχει ως βοηθό τον γιο της.

Όσο για το αν κουτσομπολεύουν περισσότερο οι άνδρες ή οι γυναίκες στα κουρεία και στα κομμωτήρια, η Διονυσία θεωρεί ότι αυτό το… “σπορ” δεν έχει φύλο και… “εξασκείται” το ίδιο από όλους.

Πηγή: neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις