Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό σε «καταραμένο» σημείο του ΒΟΑΚ – Νέο τροχαίο σοκ

Κρήτη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό σε «καταραμένο» σημείο του ΒΟΑΚ – Νέο τροχαίο σοκ

Ακόμα ένα τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη, με θύμα πεζό στον ΒΟΑΚ. Αυτοκίνητο τον παρέσυρε και ο άτυχος άντρας υπέκυψε στα τραύματά του, μέσα σε λίγα λεπτά…

Το τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη στοίχισε άλλη μία ζωή, τα ξημερώματα. Το αυτοκίνητο που είχε αναπτύξει ταχύτητα στον ΒΟΑΚ δεν πρόλαβε να σταματήσει. Βρισκόταν σε ένα σημείο που έχει σημειωθεί και άλλα δυστυχήματα στο παρελθόν και χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο δύσκολα του επίμαχου δρόμου. Οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή τον άτυχο άντρα.

Μία ακόμα τραγωδία γράφτηκε στους δρόμους στην Κρήτη με θύμα έναν άνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 06:00 το πρωί, όταν ένα αυτοκίνητο που κινούνταν επί του ΒΟΑΚ στον Αποκόρωνα παρέσυρε έναν 58χρονο πεζό.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους διερχόμενους οδηγούς να ειδοποιούν τις Αρχές. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στην περιοχή του τροχαίου διαπίστωσε πως ο 58χρονος δεν είχε τις αισθήσεις του και οι διασώστες επιχείρησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιστατικό διερευνά η αστυνομία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις