Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κρήτη: Αυτός είναι ο προπονητής πολεμικών τεχνών που κατηγορείται για ασέλγεια από μαθητές του

Κρήτη: Αυτός είναι ο προπονητής πολεμικών τεχνών που κατηγορείται για ασέλγεια από μαθητές του
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Οι καταγγελίες για τη δράση του προκάλεσαν έκπληξη και οργή στην Κρήτη. Ο προπονητής κατηγορείται για ασέλγεια και με εισαγγελική απόφαση, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του…

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, μετά από σχετική διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγίου Νικολάου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 46χρονου προπονητή πολεμικών τεχνών, o οποίος εμπλέκεται σε ποινική υπόθεση με ανηλίκους.

Πρόκειται για τον προπονητή που κατηγορείται από ανήλικα παιδιά, ηλικίας 13 έως 20 ετών σήμερα. Επτά αγόρια και ένα κορίτσι που περιγράφουν καταστάσεις πανομοιότυπες. Με χαστούκια κατά τη διάρκεια προπονήσεων, τον ίδιο να τους πατάει στα πόδια για τιμωρία όπως έλεγε όταν δεν έκαναν αυτά που τους ζητούσε και να προσπαθεί όπως τονίζουν να ικανοποιήσει με κάθε ευκαιρία τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Δείτε εδώ τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του

Μια 20χρονη αναφέρει ότι βρήκε τη δύναμη να μιλήσει πέντε χρόνια μετά. Κάτι που όπως τονίζει δεν έχουν κάνει ακόμη, πολλά παιδιά, που υπέφεραν το ίδιο με εκείνη στα χέρια του. «Όταν ξεκίνησα ήταν Ιούνιος του 2017. Ήμουν 15 χρονών, δεν τα είχα κλείσει καν… Ένα μήνα μετά που ξεκινήσαμε προπονήσεις σταμάτησαν όλα τα παιδιά λόγω της βαρβαρότητας της προπόνησης.

Εμένα μου άρεσε αυτή η βαρβαρότητα, αλλά δεν πίστευα ότι θα με έβαζε να κάνω σπαγγάτο όχι μέχρι εκεί που μπορώ, αλλά μέχρι εκεί που θέλει αυτός, για να έρθει από πίσω μου να με αγκαλιάσει, να με πιάσει από τη μέση και να κάνει το γοφό του μπροστά πίσω από την πίσω μου πλευρά».

Η 20χρονη εξήγησε πως αποφάσισε να μιλήσει ένα χρόνο αργότερα. «Κατά τη διάρκεια του μασάζ είχε πιάσει το χέρι μου και το έβαλε στο μόριό του», είχε αποκαλύψει στο Live News. «Κάθε φορά που ερχόταν κάποιος απομάκρυνε το χέρι του, λες και μιλούσαμε απλά. Και πάλι δεν είχα πονηρευτεί… Μια φορά στο αυτοκίνητό του μου ζήτησε να του κάνω στοματικό. Όχι απλά του αρνήθηκα, του είπα “δάσκαλε, εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα”».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Όπως αναφέρεται μάλιστα, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου τηλεφωνικά στους αριθμούς 28410- 91410 και 28410-91413, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις