Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος για τους swingers! Υποσχέσεις για μέρες και νύχτες ακολασίας [pics]

Κρήτη: Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος για τους swingers! Υποσχέσεις για μέρες και νύχτες ακολασίας [pics]

Οι swingers επιστρέφουν στην Κρήτη και πληρώνουν αδρά. Οι τιμές χωρίζονται σε τρία πακέτα, ανάλογα με την τιμή του δωματίου…

Τον Μάιο θα επιστρέψουν στην Κρήτη οι swingers όλου του κόσμου, αφού το ραντεβού κλείστηκε με την υπόσχεση πέντε νυχτών με έντονες εμπειρίες.

Όπως διαφημίζει το γραφείο με έδρα την Ολλανδία, οι συμμετέχοντες θα μείνουν σε ξενοδοχείο που έχει κλειστεί ειδικά για αυτούς, από τις 7 έως τις12 Μαΐου. Οι τιμές χωρίζονται σε τρία πακέτα, ανάλογα με την τιμή του δωματίου.

Το Superior κάνει 2.498 ευρώ για το διάστημα αυτό, η τιμή της Junior Suite ανέρχεται στα 3.998 ευρώ, ενώ το δωμάτιο που διαθέτει ιδιωτική πισίνα κοστίζει 4.998 ευρώ. Στις τιμές περιλαμβάνονται όλα τα γεύματα της ημέρας σε μπουφέ και η είσοδος στο playroom, το οποίο θα είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο.

Καθημερινά θα πραγματοποιούνται πάρτι με DJs, ενώ στην τιμή του πακέτου περιλαμβάνεται και η είσοδος σε θεαματικά events που θα γίνονται κάθε βράδυ. Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα χρόνια που γίνονται η συγκεκριμένη εκδρομή στην Ελλάδα, τα πάντα ήταν στην εντέλεια και εχέμυθα, χωρίς να έχει αναφερθεί το παραμικρό παρατράγουδο.

Το ενδιαφέρον είναι έντονο και για φέτος, με τις κρατήσεις να έχουν ξεκινήσει. Τα μέτρα ασφαλείας για την άφιξη και τη διαμονή των πελατών στο ξενοδοχείο, θα είναι αντίστοιχα των προηγούμενων ετών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις