Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κρήτη: «Δεν το είδα» λέει ο πατέρας που παρέσυρε το κοριτσάκι του με το αγροτικό και νοσηλεύεται διασωληνωμένο

Κρήτη: «Δεν το είδα» λέει ο πατέρας που παρέσυρε το κοριτσάκι του με το αγροτικό και νοσηλεύεται διασωληνωμένο

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα κοριτσάκι 2,5 ετών που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Κίσσαμο Χανίων.

Το αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στη Κίσσαμο Χανίων όταν ο πατέρας του παιδιού, κάνοντας όπισθεν με το αγροτικό αυτοκίνητο δεν είδε το κοριτσάκι και το παρέσυρε, με συνέπεια να το τραυματίσει σοβαρά στο κεφάλι.

Τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα του κοριτσιού είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο πατέρας μάλιστα όπως μετέδωσε η ΕΡΤ δεν είναι σε θέση ακόμα να καταθέσει.

Μιλώντας στους αστυνομικούς φέρεται να τους είπε… «Έκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα. Δεν το είδα».

Παράλληλα έγινε και αλκοτέστ, όπως προβλέπεται, στο οποίο ήταν αρνητικός.

Σε βάρος του 48χρονου πατέρα, οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για σωματικές βλάβες από αμέλεια, ωστόσο ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας του παιδιού, η κατηγορία ενδεχομένως να αλλάξει.

Οπως αναφέρουν αστυνομικές ο 48χρονος επιχείρησε να κάνει οπισθογωνία για να βγει στον δρόμο με το όχημα του, ένα αγροτικό τύπου 4×4, όταν παρέσυρε το κοριτσάκι του, χωρίς -όπως υποστηρίζει- να το καταλάβει.

Το 2,5 ετών κοριτσάκι έχει υποστεί βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Το απόγευμα της Τρίτης κάτω από δύσκολες συνθήκες, λόγω της κατάσταση της υγείας του, είχε μεταφερθεί από τα Χανιά στο ΠΑΓΝΗ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις