Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Το διαζύγιο του δημοσιογράφου δεν ήταν βελούδινο – Καταγγελίες για ξυλοδαρμούς και απειλές!

Κρήτη: Το διαζύγιο του δημοσιογράφου δεν ήταν βελούδινο – Καταγγελίες για ξυλοδαρμούς και απειλές!

Ο γάμος τους έλαβε μεγάλη δημοσιότητα και όλοι πίστευαν ότι το ζευγάρι ζούσε ευτυχισμένο. Το παιδί που απέκτησαν ήταν η αρχή τους τέλους στη σχέση τους…

Σε πόλεμο των… Ρόουζ εξελίσσεται η κόντρα γνωστού δημοσιογράφου με την εν διαστάσει σύζυγο του στην Κρήτη. Από τους όρκους αιώνιας αγάπης πλέον βρίσκονται στα χαρακώματα με μηνύσεις και ασφαλιστικά μέτρα καθώς στη μέση υπάρχει και ένα μικρό παιδί.

Ουδείς μπορούσε να προβλέψει και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την τέλεση του γάμους τους, που έλαβε μεγάλη δημοσιότητα, ότι το τρισευτυχισμένο ζευγάρι, όπως τουλάχιστον φαινόταν, θα έφθανε σε αυτήν την κατάσταση που έχει αφήσει πολλούς άναυδους με βάση τα όσα καταγγέλλονται εκατέρωθεν.

Η πρώην σύζυγος στα δικόγραφα μιλάει για έναν βίαιο χαρακτήρα με φοβερά ξεσπάσματα και ξυλοδαρμούς, ακόμα και μπροστά στο παιδί τους και περιγράφει ένα καθεστώς τρομοκρατίας με συνεχείς απειλές ακόμα και για την σωματική της ακεραιότητα. Φέρεται μάλιστα να έχει προχωρήσει σε μηνύσεις εναντίον του για ενδοοικογενειακή βία.

Μάλιστα με ασφαλιστικά μέτρα έχει ζητήσει την έκδοση προσωρινής διαταγής ώστε να παύσει να προσβάλλει την προσωπικότητα της με ύβρεις, συκοφαντίες και απειλές, να του απαγορευτεί να την προσεγγίζει σε απόσταση μισού χιλιομέτρου και να του απαγορευτεί κάθε επικοινωνία μαζί της με μηνύματα, τηλέφωνα κλπ.

Κατηγορίες που δεν αποδέχεται ο δημοσιογράφος, ο οποίος την κατηγορεί για συκοφαντίες και ψεύδη λόγω σκοπιμοτήτων. Το θέμα πάντως βρίσκεται σε εξέλιξη και προκαλεί πολλές συζήτησεις στην Κρήτη και όχι μόνο…

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις