Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: «Δύο φορές άφησα μόνο του το παιδί μου» δηλώνει πατέρας για τον προπονητή πολεμικών τεχνών

Κρήτη: «Δύο φορές άφησα μόνο του το παιδί μου» δηλώνει πατέρας για τον προπονητή πολεμικών τεχνών

«Δύο φορές άφησα μόνο του το παιδί μου και θα το μετανιώνω όλη μου τη ζωή», δηλώνει συγκλονισμένος ο πατέρας ενός 16χρονου αγοριού που κατέθεσε εναντίον του προπονητή του, στην Κρήτη, ότι προέβαινε σε ασελγείς και βίαιες πράξεις εναντίον τους.

Ο 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών από την Κρήτη κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων, μετά τις καταγγελίες 8 παιδιών, 1 κοριτσιού και 7 αγοριών, ότι τους συμπεριφερόταν προσβλητικά και υποτιμητικά, τους έβαζε να του κάνουν μασάζ ενώ αυτός έβλεπε πορνό στο κινητό του.

Ο πατέρας του 16χρονου – σήμερα – αγοριού μίλησε στο cretapost.gr και αποκάλυψε το χρονικό της υπόθεσης για το δικό του παιδί, αφού πριν από περίπου είκοσι μέρες τον κάλεσε η Ασφάλεια Λασιθίου για κατάθεση και έμαθε για τη δράση του προπονητή.

Δηλώνει ότι έχασε την γη κάτω από τα πόδια του με τις ερωτήσεις των αστυνομικών και αρνούνταν να πιστέψει ότι κάτι παρόμοιο ενδέχεται να έχει συμβεί και στο δικό του παιδί.

«Δίχως να χάσω χρόνο έφυγα από το τμήμα, πήγα στο σπίτι, ρώτησα το παιδί αν γνωρίζει κάτι και όταν απάντησε θετικά πήγαμε αμέσως μαζί στην Ασφάλεια. Εκεί ο παιδοψυχολόγος παρουσία αστυνομικών το ρώτησε «θέλεις ο μπαμπάς σου να είναι μέσα στην κατάθεση και να ακούει όσα θα πούμε» και το παιδί απάντησε «όχι, θέλω να είμαι μόνος μου». Τον είχαν μέσα για κατάθεση περίπου τρεις ώρες. Όταν βγήκε δεν ξανακουβεντιάσαμε με το παιδί μου αυτό το γεγονός, απλά νομίζω ότι ξαλάφρωσε η ψυχή του με όσα είπε στην κατάθεση. Παιδί μου είναι, το βλέπω».

Ήθελε να γραφτεί στη σχολή και η κόρη του

Σημειώνεται ότι ο 16χρονος (σήμερα), αναφέρθηκε σε περιστατικά που συνέβησαν πριν από έξι χρόνια, δηλαδή όταν ήταν μόλις 10 ετών! Μόλις ένα χρόνο αργότερα άλλαξε σχολή πολεμικών τεχνών και σύμφωνα πάντα με τον πατέρα του «η συμπεριφορά του παιδιού άλλαξε εντελώς προς το καλύτερο».

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι και η ανήλικη θυγατέρα του συγκεκριμένου πατέρα ήθελε να γραφτεί στη εν λόγω σχολή πολεμικών τεχνών. «Ήταν το όνειρο της αλλά δεν την άφησα ποτέ να πάει εκεί διότι έβλεπα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Το παιδί μου (σ.σ. το αγόρι) ανέφερε φριχτούς πόνους και αγγίγματα, ξέσπαγε σε κλάματα και το περιβάλλον μου, μου έλεγε «εσύ δεν ξέρεις, έτσι είναι οι πολεμικές τέχνες»».

Συντετριμμένος από τη σωρεία των αποκαλύψεων δηλώνει ότι «ήμουν πάντα δίπλα στο παιδί μου. Σε όλους τους αγώνες το συνόδευα. Δεν άφηνα το παιδί μου μόνο με τον προπονητή γιατί έβλεπα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Μόνο δύο φορές: σε σεμινάρια και σε ένα καλοκαιρινό camp τον άφησα να πάει μόνος του με τα άλλα παιδάκια και θα το μετανιώνω σε όλη μου τη ζωή. Δεν περιγράφονται όσα βιώνουμε με τον … (σ.σ. προπονητή) που ήθελε να μας καταστρέψει, να μας κάψει τα παιδιά».

Δίχως να πάρει ανάσα και με τον εκνευρισμένο να είναι έκδηλος στη φωνή του αναφέρει στη συνέχεια ότι: «Δεν μπορώ να ηρεμήσω. Δεν μπορώ να πιστέψω όσα βίωσε το παιδί μου τέτοιο πράγμα. Ότι το έστειλα σε αυτή τη σχολή και ενώ ήμουν πάντα δίπλα του την πάτησα. Δεν μπορώ να το δεχτώ σαν πατέρας γιατί ήμουν πάντα μαζί του εκτός από εκείνες τις δύο φορές που οι τύψεις θα με κυνηγάνε σε όλη μου τη ζωή», λέει και η φωνή του σπάει σε λυγμούς.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις