Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Κρήτη: Έδεσε κρουαζιερόπλοιο για γερά πορτοφόλια – Εντυπωσιάζουν οι εικόνες στο εσωτερικό του (pics, video)

Κρήτη: Έδεσε κρουαζιερόπλοιο για γερά πορτοφόλια – Εντυπωσιάζουν οι εικόνες στο εσωτερικό του (pics, video)

Το κρουαζιερόπλοιο έδεσε στο Ηράκλειο και έφερε τουρίστες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Οι ανέσεις που απολαμβάνουν…

Ο λόγος για το Europa 2 το οποίο το Σάββατο (22/5) έφτασε στο λιμάνι του Ηρακλείου από την Τενερίφη. Μαζί του έφερε 221 άτομα με μεγάλη οικονομική άνεση. Όπως εξηγεί στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr η Κυριακή Καμπανά, υπεύθυνση Κρουαζιέρας του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, στο κρουαζιερόπλοιο αυτό ανεβαίνουν λίγοι και πάντα όσοι έχουν μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

“Το Europa 2 έφτασε το Σάββατο στο λιμάνι και από τα 221 άτομα που έφερε, τα 157 κατέβηκαν και στη συνέχεια ταξίδεψαν αεροπορικώς για τη Γερμανία. Οι υπόλοιποι επιβάτες, εκδράμουν σήμερα σε περιοχές της Κρήτης” δήλωσε η κ. Καμπανά.

Με 11 καταστρώματα και μήκος περίπου 226 μέτρων, το Europa 2, που ανήκει στην κατηγορία των “μικρών” κρουαζιερόπλοιων, έχει τη δυνατότητα να προσεγγίζει και μικρότερα λιμάνια, έξω από τις συνήθεις ρότες των μεγαθηρίων των θαλασσών, πιάνοντας μεταξύ άλλων στο Κάλιαρι στη Σαρδηνία, το Κάλβι στην Κορσική, το Χβάρ στην Κροατία και η Πύλος στην Ελλάδα.

Να σημειωθεί ότι το exclusive κρουαζιερόπλοιο, έφτασε για πρώτη φορά στο λιμάνι του Ηρακλείου και ξεκίνησε την κρουαζιέρα του από εδώ (home port). Κι αν κάποιος θέλει να φανταστεί το είδος των επιβατών που ταξιδεύουν μαζί του, αρκεί να σκεφτεί πως ο αριθμός του πληρώματος, είναι πολύ μεγαλύτερος από τον αριθμό των επιβατών. 

Σύμφωνα με την κ. Καμπανά, το πλοίο αναχωρεί στις 8 το απόγευμα με επόμενο προορισμό το λιμάνι της Κέρκυρας. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις