Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κρήτη: Εγκληματική προσπέραση από λεωφορείο πάνω σε στροφή – «Είχα στο αυτοκίνητο το μωρό μου»

Κρήτη: Εγκληματική προσπέραση από λεωφορείο πάνω σε στροφή – «Είχα στο αυτοκίνητο το μωρό μου»

Οι εικόνες δείχνουν όλα όσα έγιναν στην εθνική οδό Ρεθύμνου – Χανίων στην Κρήτη. Με έναν οδηγό λεωφορείου, να αποδυκνείεται βιαστικός και άκρως απρόσεκτος…

Στην επίμαχη εικόνα που έρχεται από την Κρήτη, βλέπουμε ένα λεωφορείο των ΚΤΕΛ, να κάνει παράνομη προσπέραση λίγο πριν από στροφή, με την ταχύτητα που έχει αναπτύξει να είναι μεγάλη. Έχει προηγηθεί ακόμα μία, με τον οδηγό που ακολουθεί να καταγράφει και να σχολιάζει. Εικόνες που ευτυχώς δεν οδήγησαν σε μια νέα τραγωδία. Η Κρήτη άλλωστε παραμένει στις πρώτες θέσεις κάθε χρόνο, στα τροχαία δυστυχήματα και ατυχήματα.

Μια άκρως επικίνδυνη προσπέραση σε διπλή μάλιστα διαχωριστική γραμμή, φαίνεται πως έκανε ένας επαγγελματίας οδηγός λεωφορείου του ΚΤΕΛ στην εθνική οδό Ρεθύμνου – Χανίων, όπως αποτυπώθηκε σε φωτογραφία οδηγού που ακολουθούσε και κατήγγειλε το περιστατικό.

Το λεωφορείο φαίνεται να προσπέρασε ένα ΙΧ αλλά και ένα βυτιοφόρο και μάλιστα πάνω σε στροφή! Όπως αναφέρει στην καταγγελία του, ο οδηγός τρόμαξε από την προσπέραση καθώς είχε στο αυτοκίνητο και το μωρό του. Ο ίδιος αναρωτιέται: «Ο οδηγός του ΚΤΕΛ είναι επαγγελματίας; Δεν νομίζω, είναι κίνδυνος», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μια τέτοια κίνηση δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δικαιολογηθεί από έναν επαγγελματία οδηγό. «Γιατί για ένα λάθος, να την πληρώσουν και οι υπόλοιποι που δεν φταίνε; Από τύχη, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα» καταλήγει. Δείτε την επίμαχη εικόνα που δημοσιοποίησε το zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις