Κυριακή, 19 Μαΐ
26oC Αθήνα

Κρήτη: Ένα τροχαίο κάθε 2 ώρες – Τα ατυχήματα και οι τραυματίες της πρωτοχρονιάς

Κρήτη: Ένα τροχαίο κάθε 2 ώρες – Τα ατυχήματα και οι τραυματίες της πρωτοχρονιάς
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Τα τροχαία ατυχήματα γίνονται το ένα το άλλο τις πρώτες ώρες του 2023, στην Κρήτη, που θρήνησε 55 νεκρούς το 2022 αλλά και εκατοντάδες τραυματίες. 

Τροχαίο ατύχημα έγινε στις 10.30 το πρωί της πρωτοχρονιάς, στο γεφυράκι της Λεωφόρου Κνωσού με τη σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να  τραυματιστούν δύο γυναίκες ηλικίας 50 και 30 ετών, οι οποίες μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ, σε καλή κατάσταση.

Στο συμβάν είχε κληθεί και η Πυροσβεστική, η οποία τελικά δεν χρειάστηκε να παρέμβει.

Περίπου δυόμιση ώρες νωρίτερα, στις 08.00 το πρωί της Πρωτοχρονιάς στην Ιεράπετρα, ο νεαρός οδηγός ενός αυτοκινήτου, ακολουθώντας τρελή πορεία, έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός ανετράπη, σύρθηκε αναποδογυρισμένο για αρκετά μέτρα και σταμάτησε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Σύμφωνα με το ekriti, ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Υπενθυμίζεται ότι στις 06.00 το πρωί, ακόμη ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στου Κοκκίνη Χάνι όπου σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, ένα ΙΧ στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί Βούλγαροι, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα οι δύο νεαροί να μεταφερθούν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις