Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κρήτη: Εντοπίστηκαν νεκροί δυο άνδρες σε ξενοδοχεία σε Χανιά και Ηράκλειο

Κρήτη: Εντοπίστηκαν νεκροί δυο άνδρες σε ξενοδοχεία σε Χανιά και Ηράκλειο

Στην Κρήτη εντοπίστηκαν χθες (4.9.2023) νεκροί δυο άνδρες σε δυο διαφορετικά ξενοδοχεία του νησιού (σε Χανιά και Ηράκλειο). Τα δυο περιστατικά δεν φαίνεται να συνδέονται μεταξύ τους και όλα φαίνεται να οφείλονται σε μια τραγική σύμπτωση.

Ο πρώτος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο δωμάτιο του σε ξενοδοχείο στα Χανιά. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σε ξενοδοχειακή μονάδα των Χανίων όπου παραθέριζε ένας 30χρονος.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο δωμάτιο όπου διέμενε νεκρός με αποτέλεσμα να κληθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους δεν μπορούσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή με αποτέλεσμα στο νοσοκομείο οι γιατροί να διαπιστώσουν τον θάνατό του.

Ήδη έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου του με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο 30χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Νεκρός και ένας 53χρονος Πολωνός στην Αμμουδάρα

Χθες το μεσημέρι ένας ακόμα άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε ξενοδοχείο της Κρήτης.

Πρόκειται για έναν 53χρονο από την Πολωνία που έκανε διακοπές με την οικογένειά του.

Το άψυχο σώμα του βρήκε η σύζυγός του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμεναν στην Αμμουδάρα.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να παραλαμβάνει τον 53χρονο και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να δώσει απαντήσει για τα αίτια του θανάτου του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις