Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Κρήτη: Έπαιξε θέατρο ότι ήθελε να αγοράσει το αυτοκίνητο και έγινε πλουσιότερος κατά 20.000 ευρώ

Κρήτη: Έπαιξε θέατρο ότι ήθελε να αγοράσει το αυτοκίνητο και έγινε πλουσιότερος κατά 20.000 ευρώ

Ανεξέλεγκτοι δρουν όπως φαίνεται οι απατεώνες και στην Κρήτη που καταφέρνουν να αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά από τα θύματά τους. Δύο νέες περιπτώσεις καταγγέλθηκαν στο νησί το προηγούμενο 24ωρο με θύματα έναν άνδρα που διαμένει στη Σητεία και μία γυναίκα – ιδιοκτήτρια εμπορικού καταστήματος στο Ηράκλειο.

Στην πρώτη περίπτωση, το θύμα έχασε, όπως κατήγγειλε, 20.000 ευρώ και το αξιοσημείωτο είναι ότι αντί να πληρωθεί… πλήρωσε από την τσέπη του και συγκεκριμένα από τον τραπεζικό του λογαριασμό. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr πρόκειται για έναν 43χρονο Αλβανό ο οποίος είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο αγγελία μέσω της οποίας ήθελε να πουλήσει το αυτοκίνητό του. Σε επικοινωνία που είχε με τον υποτιθέμενο αγοραστή, προέκυψε και το μπέρδεμα.

Ο άνδρας που έδειξε ενδιαφέρον να αγοράσει το αυτοκίνητο, προκάλεσε μεγάλη σύγχυση στον Αλβανό κι έτσι με διάφορα κόλπα και επιχειρήματα κατάφερε να του αποσπάσει τους κωδικούς της κάρτας του! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να του αφαιρέσει τμηματικά το ποσό των 20.000 ευρώ. Αντί δηλαδή ο υποψήφιος αγοραστής να πληρώσει για το αυτοκίνητο που ήθελε να αγοράσει… έγινε πλουσιότερος κατά 20.000 ευρώ!

Η δεύτερη περίπτωση έχει θύμα μία 36χρονη ιδιοκτήτρια εμπορικού καταστήματος στο Ηράκλειο. Όπως κατήγγειλε στις Αρχές, άγνωστος της τηλεφώνησε δείχνοντας ενδιαφέρον να καταβάλλει 200 ευρώ για δωροεπιταγή.

Και σε αυτήν την περίπτωση, ο απατεώνας από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, μπέρδεψε με διάφορα κόλπα την 36χρονη επιχειρηματία με αποτέλεσμα να αποκτήσει τους κωδικούς τραπέζης της κι έτσι να της αφαιρέσει 8.000 ευρώ από έναν λογαριασμό και 3.000 από έναν δεύτερο στον οποίο ήταν συνδικαιούχος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις