Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Έπιασαν τον Γεωργιανό κλέφτη που “εξαφάνιζε” κοσμήματα

Κρήτη: Έπιασαν τον Γεωργιανό κλέφτη που “εξαφάνιζε” κοσμήματα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Δύο Γεωργιανοί, ένας άνδρας και μία γυναίκα, συνελήφθησαν για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος. Οι συλληφθέντες φέρονται να έκλεψαν κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα των οποίων η συνολική χρηματική αξία ξεπερνάει τις 14.800 ευρώ.

Η σύλληψη τους έγιναν στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, καθώς κατά το χρονικό διάστημα από 25 Μαΐου έως και 23 Ιουνίου, ο 38χρονος Γεωργιανός φέρεται να είχε κάνει 11 κλοπές-διαρρήξεις από σπίτια, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης, κλέβοντας κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 14.870 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 30χρονος αφού έκανε τις συγκεκριμένες κλοπές,  στην συνέχεια παρέδιδε τα κλεμμένα αντικείμενα στην 40χρονη συμπατριώτισσα του. Επιπλέον σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ακολούθησε έρευνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης σε χώρο οπού διέμεναν, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα, μέρος των οποίων αποδόθηκαν στους παθόντες. 

Πηγή: cretapost

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις