Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κρήτη: Έτσι εντυπωσίασαν στην παρέλαση – Δασκάλες, μαθητές και μαθήτριες κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα [pics]

Κρήτη: Έτσι εντυπωσίασαν στην παρέλαση – Δασκάλες, μαθητές και μαθήτριες κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα [pics]
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Κάθε φορά καταγράφονται οι πιο εντυπωσιακές παρουσίες στις παρελάσεις που γίνονται στην Κρήτη και τα σχόλια παίρνουν και δίνουν. Έτσι και φέτος, για διαφορετικούς λόγους σε κάθε περίπτωση, υπήρξαν εκείνες οι παρουσίες που “έκλεψαν” την παράσταση κατά τις φετινές παρελάσεις…

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα η καθιερωμένη παρέλαση στο Ηράκλειο, ωστόσο, εξαιτίας των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στο κέντρο της πόλης, υπήρξαν μικρές αλλαγές. Πιο αναλυτικά, ο χρόνος ήταν λιγότερος και η διαδρομή πιο σύντομη, ξεκινώντας από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας προς την πλατεία Ελευθερίας, την  Αβέρωφ και στη συνέχεια με κατεύθυνση προς την πλατεία Κορνάρου.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης σε μήνυμα του για την Εθνική μας επέτειο αναφέρει, ότι “η 25η Μαρτίου, αποτελεί διπλή γιορτή για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία, ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και ο ξεσηκωμός των υπόδουλων Ελλήνων κατά του τουρκικού ζυγού για Ελευθερία, Ανεξαρτησία, Αυτοδιάθεση”. Ο κ. Αρναουτάκης τόνισε ότι τα μηνύματα του αγώνα των προγόνων μας είναι διαχρονικά και επίκαιρα για Ενότητα, Αλληλεγγύη, Κοινωνική συνοχή, δημιουργία και πρόοδο.

Εικόνες από τις παρελάσεις στην Κρήτη

Πηγή: cretalive.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις