Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Κρήτη: Έτσι παρέσυρε και διαμέλισε λαχειοπώλη σε τροχαίο δυστύχημα – Λύθηκε το μυστήριο του δράστη [pics, vid]

Κρήτη: Έτσι παρέσυρε και διαμέλισε λαχειοπώλη σε τροχαίο δυστύχημα – Λύθηκε το μυστήριο του δράστη [pics, vid]

Κάμερα ασφαλείας βοήθησε τους αστυνομικούς να συμπληρώσουν τα κομμάτια στο παζλ της υπόθεσης. Ο οδηγός παρέσυρε τον λαχειοπώλη και τον εγκατέλειψε στο σημείο της τραγωδίας…

Ταυτοποιήθηκε αλλά παραμένει ασύλληπτος ο δράστης του τροχαίου στα Χανιά, που οδήγησε στον τραγικό θάνατο 66χρονου λαχειοπώλη λίγο πριν την έλευση του νέου έτους.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αγροτικό του δράστη παρέσυρε θανάσιμα και διαμέλισε το άψυχο σώμα του άτυχου άνδρα στην περιοχή της Παρηγοριάς.

Καρέ- καρέ φέρεται να έχει καταγράψει τις κινήσεις τους δράστη κάμερα η οποία έχει τοποθετηθεί έξω από κατάστημα στο σημείο του δυστυχήματος και έτσι βήμα-βήμα οι αρχές οδηγήθηκαν στο μοιραίο όχημα και το πρόσωπο που φέρεται να ευθύνεται για την τραγωδία.

Το βίντεο από το σημείο της τραγωδίας

Στο βίντεο βλέπουμε την κίνηση στο μοιραίο σημείο. Οχήματα περνούν με μεγάλη ταχύτητα με την κάμερα ασφαλείας καταστήματος να καταγράφει τα πάντα.

Το μακάβριο τροχαίο πάντως πήρε πανελλαδικές διαστάσεις αφού τραγικά ήταν τα στοιχεία της υπόθεσης και ακόμη πιο μακάβριος ο τρόπος με τον οποίο οδηγήθηκε στο θάνατο ο άτυχος λαχειοπώλης. Αυτό που περιμένουν όλοι είναι να ακούσουν και εκδοχή του φερόμενου ως δράστη και το λόγο για τον οποίο αντί να σταματήσει μετά το συμβάν, εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητό του.

Το μοιραίο αυτοκίνητο του τροχαίου

Οι αρχές έκαναν «φύλλο και φτερό» όλα τα οχήματα που ταιριάζουν με τον συγκεκριμένο τύπο αυτοκινήτου και χθες το απόγευμα εντόπισαν το αυτοκίνητο και το μετέφεραν στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.

Πηγές της αστυνομίας εικάζουν πως ο 44χρονος αναμένεται να παραδοθεί στις αρχές τώρα που έχει παρέλθει το αυτόφωρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε βάρος του ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Πηγή: neakriti.gr, zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις