Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κρήτη: Γιος πυροβόλησε και τραυμάτισε στο κυνήγι τον πατέρα του

Κρήτη: Γιος πυροβόλησε και τραυμάτισε στο κυνήγι τον πατέρα του

Ο γιος που πυροβόλησε με καραμπίνα τον πατέρα του στην Κρήτη συνελήφθη. Σκηνές πανικού στο κυνήγι με ασθενοφόρα και αστυνομικούς να φτάνουν στο σημείο…

Όλα δείχνουν ότι το σοβαρό ατύχημα στο κυνήγι στην Κρήτη, έγινε κατά λάθος. Ο γιος που πυροβόλησε τον πατέρα του με καραμπίνα, ειδοποίησε την αστυνομία και λίγο αργότερα συνελήφθη. Ήταν σε κατάσταση σοκ. Ο 51χρονος είχε τραυματιστεί στο στήθος και τα πόδια. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, με τους γιατρούς να προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του. Πατέρας και γιος κατείχαν νόμιμα τα όπλα τους, με τις συνθήκες του αιματηρού περιστατικού, να βρίσκονται υπό διερεύνηση.

Παρολίγον τραγωδία στο κυνήγι. 24χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε κατά λάθος τον πατέρα του με κυνηγετική καραμπίνα, σήμερα το πρωί, στην αγροτική περιοχή “Αγγινάρα” έξω από τον Χόνδρο του Δήμου Βιάννου στην Κρήτη.

Όπως αναφέρει το ekriti.gr, ο 51χρονος τραυματίστηκε στο στήθος και στα πόδια. Διεκομίσθη αρχικά στο Κέντρο Υγείας Βιάννου και από εκεί στο ΠΑΓΝΗ, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο νεαρός, ο οποίος κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ πατέρας και γιος κατείχαν νόμιμα τα κυνηγετικά τους όπλα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις