Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη: Γνωρίστηκαν επεισοδιακά, έπαθαν δηλητηρίαση, τράκαραν και τελικά παντρεύονται – Μια ιστορία για ταινία [pic]

Κρήτη: Γνωρίστηκαν επεισοδιακά, έπαθαν δηλητηρίαση, τράκαραν και τελικά παντρεύονται – Μια ιστορία για ταινία [pic]

Ο γάμος του ζευγαριού στην Κρήτη θα γίνει τον Ιούνιο. Η γνωριμία τους ήταν επεισοδιακή ενώ η συνέχεια έκρυβε απανωτές εκπλήξεις…

Μια διακοπή ρεύματος, τον Αύγουστο του 2014 οδήγησε την Γεωργία Λαγογιάννη στο κομμωτήριο, προκειμένου να φτιάξει τα μαλλιά της γρήγορα για να πάει στη δουλειά.

Αφού έδωσε αυστηρές οδηγίες στον κομμωτή Γιώργο Πλακιωτάκη και αφού ολοκληρώθηκε το χτένισμα, έφυγε από το κομμωτήριο, όμως μέσα σε μία ώρα είδε το χτένισμα… να χαλάει!

Η “σπίθα” (του καυγά αρχικά) είχε ανάψει, με την κοπέλα να επιστρέφει στο κομμωτήριο για να διαμαρτυρηθεί, απαιτώντας επανάληψη του χτενίσματος, χωρίς να το πληρώσει.

Με την ευκαιρία, η Γεωργία συμπλήρωσε τα στοιχεία της για μια κλήρωση, δίνοντας έτσι στον Γιώργο, το στοιχείο που αναζητούσε: το τηλέφωνό της!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, της τηλεφώνησε για να επανορθώσει και της πρότεινε να βγουν για να δειπνήσουν. Στο δείπνο όμως, ο Γιώργος έπαθε δηλητηρίαση και κάπως έτσι ξεκίνησε… το δεύτερο ημίχρονο καυγά.

Σκεπτόμενοι και οι δύο ότι δεν είναι γραφτό, αποφάσισαν να “το αφήσουν”, ώσπου λίγες μέρες αργότερα κι ενώ η Γεωργία είχε σταματήσει με το αυτοκίνητό της στο φανάρι, ένα αυτοκίνητο, έπεσε πάνω στο δικό της.Ήταν ο Γιώργος!

Όλα αυτά τα “σημάδια” δεν αποδείχτηκαν τυχαία αλλά μοιραία και έτσι πέντε χρόνια μετά, και αφού ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, ο Γιώργος και η Γεωργία, τον Ιούνιο, ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις