Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής αποκαλύπτονται μετά τον γάμο τους

Κρήτη: Η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής αποκαλύπτονται μετά τον γάμο τους

Ο γάμος του ζευγαριού στην Κρήτη έγινε είδηση με τις εικόνες να κάνουν το γύρο της χώρας. Το ζευγάρι που απέδειξε ότι ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, μιλάει για πρώτη φορά μετά το μυστήριο…

Ο γάμος της 82χρονης Παρασκιώς και του 41χρονου Κωστή έγινε με λαμπρότητα στην Κρήτη το απόγευμα της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου στο χωριό Κρότος του Δήμου Γόρτυνας. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από λίγα χρόνια κατά τη διάρκεια της παραμονής του Κωστή στο χωριό όπου βρέθηκε εκεί σαν βοσκός.

Η Παρασκιώ φορούσε ένα απλό νυφικό με δαντέλα ενώ ο γαμπρός ήταν ντυμένος με μαύρο t-shirt και φυσικά το παραδοσιακό λευκό σαρίκι. Οι κουμπάροι ξεπέρασαν τους 100, άλλωστε ήταν μια επιθυμία του Κωστή. Φίλοι και συγγενείς ευχήθηκαν στους νιόπαντρους. Άλλωστε ως γνωστόν ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά.

Μετά την τελετή ακολούθησε ένα μεγάλο γλέντι με χιλιάδες καλεσμένους. Το ζευγάρι μπήκε στον χώρο της δεξίωσης με το τραγούδι «Αντικρυστά» της Γλυκερίας και του Κώστα Μακεδόνα, ωστόσο το γλέντι έγινε με κρητικά τραγούδια. Το νιόπαντρο ζευγάρι χαιρέτισε τους καλεσμένους, έκοψε τη γαμήλια τούρτα και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.

«Να είστε καλά. Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο που μας τίμησε. Πάνω από 2.000 καλεσμένοι και πάνω από 100 κουμπάροι. Τους ευχαριστούμε όλους. Έρωτας για πάντα» ανάφεραν η Παρασκιώ και ο Κωστής, αμέσως μετά τον γάμο τους, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις