Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Κρήτη: Η διπλή δωρεά της οικογένειας Βαρδινογιάννη – Η εικόνα της Παναγίας που κέντρισε τα βλέμματα όλων

Κρήτη: Η διπλή δωρεά της οικογένειας Βαρδινογιάννη – Η εικόνα της Παναγίας που κέντρισε τα βλέμματα όλων

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη θέλησε να τιμήσει την επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη της επανάστασης και ταυτόχρονα να υπενθυμίσει την ιστορία μιας ιστορικής περιοχής των Χανίων…

Διπλή δωρεά από τον Βαρδή και την Μαριάννα Βαρδινογιάννη στο πλαίσιο της εκδήλωσης που έγινε στα Σφακιά για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Σφακίων Μανούσος Χιωτάκης, κατά τον χαιρετισμό του, η οικογένεια του Βαρδή Βαρδινογιάννη θα επανεκδώσει τόμο με την Ιστορία των Σφακίων, ο οποίος θα διανεμηθεί δωρεάν. Ένα έργο πολύτιμο για όλες τις ηλικίες και για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για την ιστορία της Κρήτης και των Σφακίων.

Επίσης, ο κύριος και η κυρία Βαρδινογιάννη, με αφορμή την εκδήλωση που έγινε στα Σφακιά την Κυριακή το πρωί, προσέφεραν μια εικόνα της Παναγίας για την εκκλησία της Παναγίας της Θυμιανής στα Σφακιά.

Ο δήμαρχος Σφακίων ανέφερε σχετικά: «Την εκδήλωση χαιρετά η Οικογένεια Βαρδή Βαρδινογιάννη, η οποία δεν κατέστη δυνατόν να έρθει λόγω άλλων υποχρεώσεων. Ωστόσο έστειλε μια εικόνα της Παναγίας την οποία βάλαμε στην εκκλησία και με διαβεβαίωσαν ότι η οικογένεια θα επανεκδώσει τον ένα τόμο της Ιστορίας των Σφακίων, σε χιλιάδες αντίτυπα που θα διανεμηθούν δωρεάν”. Δείτε το βίντεο του flashnews.gr…

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις