Κυριακή, 26 Μαΐ
24oC Αθήνα

Κρήτη: Η εικόνα με τη γαμήλια φωτογράφιση στα σκουπίδια που γίνεται viral

Κρήτη: Η εικόνα με τη γαμήλια φωτογράφιση στα σκουπίδια που γίνεται viral

Η εικόνα που είδε στα σκουπίδια στο Ηράκλειο τον έκανε να σταματήσει. Με το κινητό του τηλέφωνο τράβηξε μια φωτογραφία, την οποία ανέβασε στο Facebook…

Μια γαμήλια φωτογράφιση πεταμένη στα σκουπίδια στο Ηράκλειο. Μια εικόνα που ανέβηκε στο facebook και γίνεται viral. Ένα καρέ που δίνει τροφή για σκέψεις, καθώς δεν έχουν γίνει γνωστά αυτά που προηγήθηκαν. Οι λόγοι που οι φωτογραφίες από την πιο ξεχωριστή μέρα στη ζωή ενός ζευγαριού, πήραν θέση δίπλα στους κάδους σκουπιδιών. Σε κάθε περίπτωση, ο άντρας που σταμάτησε και τράβηξε την παρακάτω εικόνα, την είδε πολύ γρήγορα να ταξιδεύει όχι μόνο στο Facebook αλλά και στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με την λεζάντα «πέταξαν την αγάπη τους στα σκουπίδια», χρήστης του Facebook έχει αναρτήσει τη φωτογραφία που τράβηξε από την περιοχή της Αμμουδάρας στο Ηράκλειο.

Το στιγμιότυπο απεικονίζει τις φωτογραφίες ενός άνδρα και μίας γυναίκας, στην ευτυχέστερη στιγμή της ζωής τους, την ημέρα του γάμου τους, την ημέρα που αποφάσισαν να ενώσουν τη ζωή τους και να έχουν μία κοινή πορεία, δημιουργώντας οικογένεια, πεταμένες στα σκουπίδια.

Στον χρήστη προκάλεσε εντύπωση η κίνηση αυτή του ζευγαριού, να πετάξουν τις φωτογραφίες τους, καθώς και τις… αναμνήσεις τους από το ιερό αυτό γεγονός, τόσο εύκολα, στους κάδους των απορριμμάτων και μάλιστα σε κοινή θέα.

Πηγή: neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις