Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κρήτη: Η viral υποδοχή του 2023 σε πισίνα σπιτιού στα Χανιά

Κρήτη: Η viral υποδοχή του 2023 σε πισίνα σπιτιού στα Χανιά

Μια παρέα φίλων στα Χανιά υποδέχτηκε το 2023 με ένα τρόπο που ούτε οι ίδιοι πιθανότατα, πριν από λίγο διάστημα, δεν θα μπορούσαν να φανταστούν. Η βουτιά στην πισίνα κάνει το γύρο του διαδικτύου…

Μετρούν αντίστροφα και η βουτιά στην πισίνα σπιτιού στα Χανιά καταγράφεται. Νεαροί, αγόρια και κορίτσια παίρνουν φόρα και πέφτουν μέσα, την ώρα που στον ουρανό της πόλης διακρίνονται δεκάδες πυροτεχνήματα για την υποδοχή του νέου χρόνου. Το βίντεο κάνει θραύση από την Πρωτοχρονιά στο διαδίκτυο και πλαισιώνει τις συζητήσεις για τον καιρό, που θύμιζε περισσότερο Πάσχα.

Μπορεί τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά να είναι συνυφασμένες στο μυαλό μας με κρύο και αναζήτηση ζεστασιάς, ωστόσο αυτές οι γιορτές θύμιζαν περισσότερο… Πάσχα, με ήλιο και υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή.

Αυτό έκανε τους Χανιώτες να βγουν και να απολαύσουν τις βόλτες τους καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Ωστόσο το βράδυ η θερμοκρασία πέφτει αρκετά, κάτι που όμως δεν πτόησε μια παρέα Χανιωτών που έκανε τη διαφορά.

Υποδέχτηκε τη νέα χρονιά με μια βουτιά στην πισίνα. Έτσι, τα μεσάνυχτα, πάνω στην αλλαγή της χρονιάς και ενώ ο χανιώτικος ουρανός ήταν γεμάτος από πυροτεχνήματα, τα μέλη της τολμηρής παρέας, μετρώντας αντίστροφα, βουτάνε στην πισίνα σπιτιού στο Βαμβακόπουλο, ξεκινώντας τόσο πρωτότυπα αλλά και απελευθερωτικά το νέο έτος.

Πηγή; zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις