Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Κρήτη: Καταδίωξη από 76χρονη γιαγιά και ντελιβερά – Δείτε το βίντεο από τον Μασταμπά

Κρήτη: Καταδίωξη από 76χρονη γιαγιά και ντελιβερά – Δείτε το βίντεο από τον Μασταμπά

H κλοπή στην Κρήτη ολοκληρώθηκε αλλά η διαφυγή της γυναίκας αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση. Η καταδίωξη από γιαγιά και έναν ντελιβερά που βρήκε στο δρόμο ξεκίνησε ταχύτατα…

Περιπετειώδης καταδίωξη στο Μασταμπά στην Κρήτη, με μια 76χρονη γιαγιά και έναν ντελιβερά να κυνηγούν μια γυναίκα Ρομά, η οποία νωρίτερα μπήκε στο ισόγειο σπίτι της ηλικιωμένης από ανασφάλιστη πόρτα, αφαιρώντας από τσάντα το ποσό των 200 περίπου ευρώ.

Μιλώντας στο neakriti.gr η κ. Λιλίκα περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο σπίτι της αλλά και το κυνηγητικό που ακολούθησε μέχρι και την σύλληψη της 64χρονης Ρομά.

Η 64χρονη Ρομά αφού άρπαξε τα χρήματα, έβγαλε τα παπούτσια της και άρχισε να τρέχει. Η ηλικιωμένη έβαλε τις φωνές και άρχισε να την κυνηγάει ενώ στον δρόμο ζήτησε τη βοήθεια ντελιβερά ο οποίος ξεκίνησε να κυνηγά την γυναίκα, η οποία του πετούσε πέτρες για να τον αποφύγει.

Λίγη ώρα αργότερα, η 64χρονη συνελήφθη από άνδρες του Τμήματος Άμεσης Δράσης, ενώ αποδόθηκε το χρηματικό ποσό στην παθούσα, το οποίο βρέθηκε σε σωματική έρευνα που έγινε στην γυναίκα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις