Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Κι άλλη αυτοκτονία στις φυλακές – Μόλις έφτασε με μεταγωγή κρεμάστηκε με καλώδια

Κρήτη: Κι άλλη αυτοκτονία στις φυλακές – Μόλις έφτασε με μεταγωγή  κρεμάστηκε με καλώδια

Σοκ στις φυλακές Νέας Αλικαρνασσού στην Κρήτη. Ένας 34χρονος άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του, ενώ μόλις είχε μεταφερθεί από την Αθήνα. Είναι η δεύτερη αυτοκτονία κρατουμένου στο νησί μέσα σε λίγες ώρες.

Όλα έγιναν περίπου στις 2 το μεσημέρι της Τρίτης (28.06.2022), στις φυλακές Νέας Αλικαρνασσού στην Κρήτη, όταν ο 34χρονος από τη Συρία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ξήλωσε κάποια καλώδια και δημιούργησε τον βρόγχο που του έκοψε το νήμα της ζωής…

Είναι μάλιστα, χαρακτηριστικό πως όταν ένας σωφρονιστικός υπάλληλος έσπευσε να κόψει με μαχαίρι τον αυτοσχέδιο βρόγχο, «χτυπήθηκε» από ηλεκτρικό ρεύμα!

Πρόκειται για τον δεύτερο θάνατο σε φυλακή της Κρήτης μέσα σε λίγες ώρες, καθώς νωρίτερα, όπως έγραψε το Cretalive, ένας 26χρονος αλλοδαπός κρατούμενος, έχασε τη ζωή του, μετά από φωτιά στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων.

Ο 34χρονος Σύρος μόλις είχε μεταχθεί στις φυλακές Νέας Αλικαρνασσού από αστυνομικό τμήμα της Αθήνας, όπου κρατείτο λιγότερο από μία εβδομάδα, ενώ είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 5 ετών για ληστεία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις