Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Κουμπάροι δράστης και θύμα στον ματωμένο πρόγαμο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Απόπειρα ανθρωποκτονίας είναι η κατηγορία με την οποία συνελήφθη ο 46χρονος, λίγες ώρες μετά τον αιματοβαμμένο πρόγαμο στο Μεταξοχώρι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια της έρευνας προέκυψε ότι ο 46χρονος δράστης είχε στην κατοχή του όπλο το οποίο εκπυρσοκρότησε με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του 46χρονου ο οποίος νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.Οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια αυτοψίας στον χώρο όπου έγινε ο πρόγαμος, βρήκαν κάλυκες καθώς και μία βολίδα ενώ σε άλλο σημείο βρέθηκε και κατασχέθηκε το όπλο με τη γεμιστήρα του.

Σύμφωνα με το ekriti, δράστης και θύμα είναι σύντεκνοι ενώ για την υπόθεση έχουν συλληφθεί ακόμη δύο άνδρες οι οποίοι δεν κατονόμασαν τον άνθρωπο που πυροβόλησε. Πρόκειται για έναν 67χρονο καθώς και για έναν 48χρονο ο οποίος είναι ο αδελφός του θύματος.

Να σημειωθεί ότι ο 46χρονος που νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών ενώ ο 46χρονος που συνελήφθη, δηλώνει συντετριμένος και υποστηρίζει ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε πριν καν προλάβει να πυροβολήσει.

Πηγή: ekriti

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε