Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Κρήτη: Ξεψύχησε 17χρονος μαθητής μετά από τροχαίο στο Ηράκλειο

Κρήτη: Ξεψύχησε 17χρονος μαθητής μετά από τροχαίο στο Ηράκλειο

Το τροχαίο στην Κρήτη στάθηκε μοιραίο γα τον 17χρονο Γιώργο. Πέπλο θλίψης στο Ηράκλειο για την τραγική είδηση…

Όλοι ήλπιζαν σε ένα θαύμα που όμως δυστυχώς δεν έγινε ποτέ. Ο 17χρονος Γιώργος άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του Βενιζελειου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο, όπου νοσηλευόταν μετά το σοβαρότατο τραυματισμό σε τροχαίο που σημειώθηκε στην παρλιακή λεωφόρο της πόλης.

Μάλιστα 10 ημέρες μετά την εισαγωγή του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ύστερα από μία σειρά εξετάσεων οι θεράποντες γιατροί διαπίστωσαν πως ο 17χρονος είναι εγκεφαλικά νεκρός και βρισκόταν υπό μηχανική υποστήριξη.

Οι γονείς του που βρίσκονται σε κατάσταση σοκ ήλπιζαν σε ένα θαύμα. Όμως το πρωί της Τρίτης 7 Νοεμβρίου ο άτυχος Γιώργος κατέληξε.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας βρίσκονταν συγγενείς και φίλοι του 17χρονου, ο οποίος ήταν πολύ αγαπητός στο ΓΕΛ Γαζίου όπου φοιτούσε. Σύμφωνα με το cretapost.gr, έξω από το Βενιζέλειο νοσοκομείο συγκεντρώνονταν οι συμμαθητές του για να τους νοιώθει δίπλα του.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Όλα συνέβησαν στις 02:00 τη νύχτα της 20ης Οκτωβρίου όταν στην λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου, λίγο μετά τον Καράβολα, ένα όχημα ξέφυγε της πορείας του και καρφώθηκε σε κολώνα φωτισμού.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο συνοδηγός να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια και να χρειαστεί η επέμβαση της πυροσβεστικής.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες που απεγκλώβισαν τον άτυχο άνδρα ενώ στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε και τον οδηγό και τον συνοδηγό στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις